Alternate Text

Dalgas Avenue 6, 8000 Århus C

Centralt beliggende P- Pladser   Kontakt Jacob Cailani Ladefoged for nærmere info på  28 69 25 65

P-plads

Alternate Text

Ingerslev Boulevard 3 , 8000 Århus C

Centralt beliggende P- Pladser    Kontakt Jacob Cailani Ladefoged for nærmere info på  28 69 25 65

P-plads

Alternate Text

Skovvejen 2A-B, 8000 Århus C

Centralt beliggende P- Pladser   Kontakt Jacob Cailani Ladefoged for nærmere info på  28 69 25 65

P-plads

Alternate Text

Jenagade 22, 2300 København S

Centralt beliggende P-Pladser   Kontakt Jacob Cailani Ladefoged for nærmere info på 28 69 25 65 

P-plads

Alternate Text

Danneskiold Samsøes Alle 20, 1434 København K

Centralt beliggende P-Pladser   Kontakt Jacob Cailani Ladefoged for nærmere info på 28 69 25 65                         Udlejning af 59m² dobbelt garage

P-plads

Alternate Text

Holmbladsgade, 2300 København S

Centralt belligende P-Pladser   Kontakt Jacob Cailani Ladefoged for nærmere info på 28 69 25 65

P-plads

Alternate Text
se kort

Til salg

Til leje

Udlejet

Parkeringspladser til private og erhverv

Se prospekter herover


Parkeringspladser i Århus

Byggeselskab Mogens de Linde står ikke blot for udlejning og istandsættelse af erhvervslokaler, men også for udlejning af p-pladser. Vores virksomhed administrerer et stort antal parkeringspladser i Århus og parkeringspladser i København, som udlejes til både virksomheder og private. Vi har både parkeringspladser placeret centralt i byerne og i nærområderne.

Slip for "stress og jag"

I en tætbefolket by som Århus, kan jagten på en parkeringsplads blive en langvarig affære. Man leder længe og ender alligevel med at holde utrolig langt væk fra sin bopæl eller arbejdsplads. Det er tilmed en frustrerende oplevelse at skulle lede i nabolaget, for derefter at måtte kaste "håndklædet i ringen". Dette kan Byggeselskab Mogens de Linde løse for dig.

Leje af parkeringsplads i Århus C

Hvis du gerne vil slippe for ovenstående scenarie, så kan Byggeselskab Mogens de Linde hjælpe dig ud af problemet, da vi tilbyder parkeringspladser i Århus på følgende adresser:

Ingerslev Boulevard

på Frederiksbjerg, hvor der altid er hyggelig stemning og liv. Onsdage og lørdage afholdes torvedagene på markedet, hvor flere små specialproducenter sælger ud af deres varer. Markedet er især kendt for sit store udvalg af brød, oste, grøntsager og blomster, som får hele pladsen til at ligne et farvemekka.

Med en gåafstand på kun 10 minutter, er du i Bruuns Galleri og Århus banegård. Ingerslev Boulevard ligger også tæt på Jægergårdsgade - en af de charmerende gader på Frederiksbjerg, hvor specialbutikkerne pryder gadebilledet og cafélivet blomstrer. I den ene enden af Ingerslev Boulevard ligger Harald Jensen plads, som er et vigtigt knudepunkt for bilister og offentlig transport. P-pladsen på Ingerslev Boulevard er et godt valg for dig, som bor på Frederiksbjerg og har behov for at kunne komme til og fra trafikken uden mange forhindringer.
 

Dalgas Avenue

hvor både VUC og Fitness World har adresse udlejer Byggeselskab Mogens de Linde p-pladser. Parkeringspladsen ligger indenfor 10 minutters gang til Bruuns Galleri, banegården og Rådhuset. Går man i modsatte retning i omkring 7 minutter, kommer man ned til Tangkrogen og Strandvejen, hvor man kan nyde synet at Århus bugten. En mindre gåtur på 12 minutter fører dig til Tivoli Friheden, som ligger lige uden for ringvejen. P-pladsen på Dalgas Avenue gør det muligt for dig at nå din destination, uden at have været det halve af Århus rundt først. Med en p-plads på adressen kan du hurtigt komme til Strandvejen som kan lede dig både til Odder, motorvejen, havnen og Århus Nord.

Skovvejen

Byggeselskab Mogens de Linde har også et udvalg af p pladser til leje tæt på Århus Havn. Du kan derfor nemt tage bilen til og fra arbejde, hvis du skal med Molslinjen, bor eller arbejder i nærheden af havnen. Desuden er du tæt på den dejlige bydel Trøjborg, hvor der altid er hyggelig stemning og et stort udvalg af cafeer og specialbutikker.

Jens Baggesens vej

Ligger din arbejdsplads eller din bopæl i Århus Nord, så kan Byggeselskab Mogens de Linde hjælpe dig. Her finder du din parkeringsplads beliggende på Jens Baggesens vej, hvor Danmarks største fitnesscenter - Fitness World - som tilbyder træningsaktiviteter. Du skal derfor hverken være på jagt efter en p-plads, hvis du skal i fitness, hvis du skal til og fra arbejde eller din bopæl. Det giver dig en bedre start på dagen og du kan fokusere på at bruge din energi til træningen i stedet for jagten på de få p-pladser, som er tilgængelige.

Jægergårdsgade

Byggeselskab Mogens de Linde råder over et antal p-pladser på Jægergårdsgade. Du kan derfor nemt besøge både Bruuns Galleri og Strøget på 5 minutters gåtur, samt et bredt udvalg af cafeer og specialbutikker på Jægergårdsgade.

Slip for den evige jagt på parkeringspladser

Som bilejer i indre by, kender du uden tvivl til den evige jagt på parkeringspladser i indre by, tæt på enten bolig eller arbejdsplads. Med en p-plads udlejet af os, kan du uden stress og jag parkere din bil på din helt egen private p-plads.
Er du på den anden side erhvervsdrivende og mangler p-pladser til dine medarbejdere, så giver vi dig muligheden for at leje et antal p-pladser i nærheden af din virksomhed. På den måde kan du sikre dig at dine medarbejdere altid har et sted at parkere.

Lej din helt egen parkeringsplads allerede i dag

Uanset om du er erhvervsdrivende eller privat, får du en privat p-plads, som altid står til din rådighed, så du slipper for at gå langt for at nå din bil. Brug vores kort og søgefunktion og se, hvor vi har ledige parkeringspladser tæt på dig.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os i dag og høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed. Ring til os på telefon 86 16 57 00 eller mail info@delinde.dk.

 

Vis mere