Kajplads 2150 - Sundkaj 109, 2150 Nordhavn

2020
Eksklusive ejerlejligheder med unik placering og udsigt til vand

Én af de bedste placeringer i det nye Nordhavn kvarter. Beliggende på Sundmolen med havudsigt. Der opførte Byggeselskab Mogens de Linde i alt 68 ejerboliger i størrelser fra 49-202 kvm med 2-5 værelser i år 2020.

Ejendommen er tegnet af arkitekterne Vilhelm Laurtizen med inspiration fra områdets byggestil. I optegningen af ejendommen har der været særlig fokus på at respektere den arkitektoniske arv, hvilket kommer til syne i bygningens spring i etagehøjden og facadernes spring i lyse og mørkegrå nuancer. For optimalt lysindfald og udsigt til havneforløbet i lejlighederne, er der monteret vinduer og skydedørspartier der går fra loft til gulv. Alle lejlighederne har en eller flere altaner eller terrasser, hvoraf penthouselejlighederne har adgang til store eksklusive tagterrasser, med installationer forberedt til udekøkken.

Nordhavn kvarteret byder på mange former for sports-og kulturaktiviteter og charmerende spisesteder. Her finder du et bredt udvalg af små caféer, vinbarer og eksklusive restauranter. Dagligvarerbutikken Menu slog dørene op til i 2018 i den gamle våbenfabrik, og der er tale om en shop-in-shop butik med flere delikatesseafdelinger. Ved Göteborg Plads kan der slikkes sol og man kan tage en dukkert i havet ved den nyindviede badezone. Er man mere til afslapning over en film, kan man besøge den store internationale biograf BIG BIO bag ved Götenborg Plads.