Velkommen til Mejerihøjen!

Nyt liv i det gamle industrikvarter

De senere år har Katrinebjerg i Aarhus N været et upcoming område ført an af IT-byen og Aarhus Universitet. Nu bidrager Byggeselskab Mogens de Linde til den positive udvikling med opførelsen af Mejerihøjen – 95 lejeboliger med 2, 3 eller 4 værelser plus altan/terrasse og fælles gårdhaver. Byggeriet er højt beliggende på toppen af Jens Baggesens Vej, og lejlighederne fordeles i to karréer, som hver består af fire sammenhængende huse med takkede tage og gyldne facader i teglsten, der sender tankerne i retning af tidligere tiders byhuse. Stilen fortsætter indvendigt, hvor terrazzo og Jatoba-træ er blandt de kvalitetsbevidste materialevalg, som er med til at give en varm og hyggelig stemning.

De første lejligheder forventes indflytningsklar fra januar 2022.

Henvendelser vedrørende fremvisning og udlejning af lejlighederne bedes rettet til ejendomsadministrator Lene Brogens Mikkelsen på mail lbm@delinde.dk.

Følg med på Facebook, hvor vi løbende vil holde dig opdateret med åbent hus arrangementer i efteråret og meget mere.

Klik her for at kommer direkte til Mejerihøjen på Facebook

Mejerihøjen er tegnet af aarhusianske AART architects og designet til at fremme det sociale liv blandt beboerne. De grønne gårdhaver og torvet mellem karéerne inviterer til møder på kryds og tværs. Samtidig er den centrale beliggenhed en åben invitation til at komme ud og leve bylivet. 

Inden for få minutter på cykel kan du stå i midtbyen, sidde på universitetet eller ligge i Botanisk Have. Du kan også gå i Storcenter Nord, som i løbet af de kommende år vil blive dobbelt så stort. Udvidelsen inkluderer caféer, restauranter, boliger og en biograf med seks sale. Der er i det hele taget store planer for bydelen: "I området Katrinebjerg forventes der en større byomdannelse nær Jens Baggesens Vej," skriver kommunen i lokalplanen, ligesom Aarhus Universitet har samlet sine uddannelsesinstitutioner her og blandt andet lavet et start-up-miljø for iværksættere. Du kommer altså til at bo et sted, hvor fremtiden ser meget spændende ud.

Men fortiden er nu heller ikke helt uinteressant. I årene 1955-1958 opførte De Forenede Mejerier et hypermoderne mejeri, der kunne fremstille 9.000 flasker mælk i timen. Blandt kunderne var de amerikanske tropper i Vesttyskland og naturligvis utallige aarhusianere. Mejeriet forsynede byen med mælk frem til lukningen i 1988, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden og bygningerne. I dag ligger Danmarks største fitnesscenter i den tidligere produktionshal, og snart vil Mejerihøjen skabe endnu mere aktivitet i det gamle industrikvarter.

Vil du være en af de første til at høre mere om lejeboligerne på Mejerihøjen? Skriv dig på vores interesseliste her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Boligoversigt

Første karré bestående af 38 lejligheder forventes indflytningsklar fra januar 2022, mens anden etape på 57 lejligheder vil står klar ved udgangen af 2022.

Listen opdateres løbende

bolig

95 nye lejeboliger i Aarhus - tæt på det hele

Søger du et hjem med 2, 3 eller 4 værelser? Mejerihøjen har det hele!
Se de forskellige lejlighedstyper her.

ÅBENT HUS

Åbent hus arrangementer fra efteråret 2021

Følg med på Facebook og bliv opdateret med åbent hus arrangementer, udlejningsstatus, nyheder og meget mere.

Byliv og natur i ét