Velkommen til Mejerihøjen!

– 95 nye lejeboliger i Aarhus.

Gå til boligoversigt
Nyt liv i det gamle industrikvarter

De senere år har Katrinebjerg i Aarhus N været et upcoming område ført an af IT-byen og Aarhus Universitet. Nu har Byggeselskab Mogens de Linde bidraget til den positive udvikling med opførelsen af Mejerihøjen – 95 lejeboliger med 2, 3 eller 4 værelser plus altan/terrasse og fælles gårdhaver. Byggeriet er højt beliggende på toppen af Jens Baggesens Vej, og lejlighederne er fordelt i to karréer, som hver består af fire sammenhængende huse med takkede tage og gyldne facader i teglsten, der sender tankerne i retning af tidligere tiders byhuse. Stilen fortsætter indvendigt, hvor terrazzo og ege-træ er blandt de kvalitetsbevidste materialevalg, som er med til at give en varm og hyggelig stemning.

Henvendelser vedrørende fremvisning og leje af lejlighederne bedes rettet til ejendomsadministrator Mai-Britt Almbjerg på mail mba@delinde.dk eller tlf. 86 16 57 00.

Bliv holdt opdateret

Følg med på Facebook

Du er også altid velkommen til at kontakte os på 86 16 57 00 / info@delinde.dk for at booke en privat fremvisning.

Interesseret? Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Mejerihøjen er tegnet af aarhusianske AART architects og designet til at fremme det sociale liv blandt beboerne. De grønne gårdhaver og torvet mellem karéerne inviterer til møder på kryds og tværs. Samtidig er den centrale beliggenhed en åben invitation til at komme ud og leve bylivet. 

Inden for få minutter på cykel kan du stå i midtbyen, sidde på universitetet eller ligge i Botanisk Have. Du kan også gå i Storcenter Nord, som i løbet af de kommende år vil blive dobbelt så stort. Udvidelsen inkluderer caféer, restauranter, boliger og en biograf med seks sale. Der er i det hele taget store planer for bydelen: "I området Katrinebjerg forventes der en større byomdannelse nær Jens Baggesens Vej," skriver kommunen i lokalplanen, ligesom Aarhus Universitet har samlet sine uddannelsesinstitutioner her og blandt andet lavet et start-up-miljø for iværksættere. Du kommer altså til at bo et sted, hvor fremtiden ser meget spændende ud.

Men fortiden er nu heller ikke helt uinteressant. I årene 1955-1958 opførte De Forenede Mejerier et hypermoderne mejeri, der kunne fremstille 9.000 flasker mælk i timen. Blandt kunderne var de amerikanske tropper i Vesttyskland og naturligvis utallige aarhusianere. Mejeriet forsynede byen med mælk frem til lukningen i 1988, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden og bygningerne. I dag ligger Danmarks største fitnesscenter i den tidligere produktionshal, og snart vil Mejerihøjen skabe endnu mere aktivitet i det gamle industrikvarter.

Lejlighederne

Kvalitets designkøkkener fra INVITA, massive egetræsgulve og meget mere ...

Byliv og natur i ét

ÅBENT HUS

Bliv opdateret på nye lejemål

Følg med på Facebook og bliv opdateret med ledige boliger, nyheder og meget mere.

bolig

95 nye lejeboliger i Aarhus - tæt på det hele

Søger du et hjem med 2, 3 eller 4 værelser?
Se vores ledige lejemål!