Find boligen, der passer til din familie

Område
Anvendelse
Areal (m²)
Værelser

Vi har desværre ikke fundet noget der matcher dine søgekriterier.

Rediger filter
Område
Anvendelse
Areal (m²)

Fandt du ikke det, du søgte?
Vi er her for at hjælpe dig – skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

En ejendomsportefølje som ingen andre.

Lejeboliger aarhus

Byliv og kultur lige uden for døren.

På adressen Graven 23-25 i Latinerkvarterets hyggelige handelsgader i Aarhus C, har vi en ældre erhvervsejendom med moderniserede lejeboliger. Området omkring ejendommen er kendt for sine charmerende og travle handelsgade, omgivet af specialforretninger, butikker, caféer og kaffebarer. Lejeboligerne er løbende blevet istandsat, og er alle indrettet med eget bad og køkken. Såfremt der er ledige lejeboliger i ejendommen, vil de fremgå på boligoversigten.

bolig

Ejerboliger og lejeboliger i Aarhus og København.

Hos Byggeselskab Mogens de Linde udvikler vi boliger med sjæl og rummelighed. Vi har boliger af mange forskellige typer og beliggenheder. Til leje eller salg. I København og i Aarhus og omegn.  Lejeboligerne er renoverede og istandsat med Byggeselskab Mogens de Lindes indsigt og holdning til innovativt boligbyggeri, og kan herudover være indrettet med spændende og stemningsfyldte materialer.

lejeboliger aarhus

Moderne boliger i Aarhus Kongreshuset.

Det tidligere Aarhus Kongreshus på Amaliegade 23 og Sønder Allé 25A i Aarhus C, er efter en omfattende istandsættelse i 2008-2009 blevet ombygget til 85 moderne lejeboliger. Samtlige lejeboliger er istandsat og opført med et rustikt look, alle med moderne indretning i varierende størrelser fra 48 – 181 m². Lejeboligerne har eget bad og køkken samt tidssvarende faciliteter foruden niveaufri adgang via integrerede elevatortårne. Såfremt der er ledige lejeboliger i ejendommen, vil de fremgå på boligoversigten.

Feriebolig

Som at holde ferie i et postkost fra Saint-Tropez

Øer Maritime Ferieby er på mange måder et fascinerende sted. Læs den visionære historie om feriebyens oprindelse her.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste hjem?