Find boligen, der passer til din familie

Sortér
Område
Anvendelse
Areal (m²)
Værelser

Vi har desværre ikke fundet noget der matcher dine søgekriterier.

Rediger filter
Område
Anvendelse
Areal (m²)

Fandt du ikke det, du søgte?
Vi er her for at hjælpe dig – skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

MEJERIHØJEN

Nu flytter bylivet ind i det gamle industrikvarter

95 nye lejeboliger – tæt på det hele.
Udlejningen er startet!

En ejendomsportefølje som ingen andre.

Service og vedligeholdelse

Bolig med god service inkluderet

Når du lejer en boliglejemål hos os, er du er sikret et højt serviceniveau, hvor du altid kan henvende dig til ejendomsfunktionæren i din boligafdeling, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til gøremål i din bolig. På langt de fleste af vores boligejendomme er der tilknyttet en vicevært som sørger for den udvendige renholdelse og vedligeholdelse. På enkelte ejendomme sørges der også for trappevask i opgangen. Byggeselskab Mogens de Linde er et familiejet selskab og vi har en historik for at være en pålidelig og velfunderet udlejer, som vægter gensidig respekt og den ærlige dialog højt.

Kontakt

Skal vi hjælpe dig med at finde dit næste hjem?

Ejerboliger og lejeboliger i Aarhus og København.

Hos Byggeselskab Mogens de Linde udvikler vi boliger med sjæl og rummelighed. Vi har boliger af mange forskellige typer og beliggenheder. Til leje eller salg. I København og i Aarhus og omegn.  Lejeboligerne er renoverede og istandsat med Byggeselskab Mogens de Lindes indsigt og holdning til innovativt boligbyggeri, og kan herudover være indrettet med spændende og stemningsfyldte materialer.

Karetmagergården – lejeboliger i Latinerkvarteret Aarhus
På adressen Graven 23-25 i Latinerkvarterets hyggelige handelsgader i Aarhus C, har vi en ældre erhvervsejendom fra 1873 med moderniserede lejeboliger. Området omkring ejendommen er kendt for sine charmerende og travle handelsgade, omgivet af specialforretninger, butikker, caféer og kaffebarer. Lejeboligerne er løbende blevet istandsat, og er alle indrettet med eget bad og køkken. Med en lejebolig i Karetmagergården, kommer du til at bo midt i bylivet, omgivet af nogle af byens nok mest charmerende caféer og restauranter.

Kongreshuset – lejeboliger ved Strøget i Aarhus
Det tidligere Aarhus Kongreshus på Amaliegade 23 og Sønder Allé 25A i Aarhus C, er efter en omfattende istandsættelse i 2008-2009 blevet ombygget til 85 moderne lejeboliger. Samtlige lejeboliger er istandsat og opført med et rustikt look, alle med moderne indretning i varierende størrelser fra 48 – 181 m². Lejeboligerne har eget bad og køkken samt tidssvarende faciliteter foruden niveaufri adgang via integrerede elevatortårne. Den gode lofthøjde har i mange af lejlighederne muliggjort en hems, som giver lejeboligerne nogle fantastiske ekstra kvadratmeter.

Mejerihøjen95 nyopførte lejeboliger på jens Baggesens Vej
Der udvikles på livet løs i den nye Katrinebjerg-bydel i Aarhus N. Her bidrager Byggeselskab Mogens de Linde med Mejerihøjen – 95 nye lejeboliger på toppen af Jens Baggesens Vej. Lejlighederne skabes som to karréer, der hver består af fire sammenhængende huse med takkede tage og gyldne mursten. Indvendigt byder lejlighederne på kvalitetsmaterialer, såsom massive egetræsgulve, INVITA køkkener, Arne Jacobsen dørhåndtag, naturklinker og meget mere. Alle lejeboligerne er indrettet med ekstra store altaner og nede i gårdmiljøet kan man nyde den grønne natur. Lejlighederne kommer i størrelser fra 49 til 127 m2.

Sadolin Kollegiet – 57 kollegie boliger på Amager
Centralt beliggende på Amager, har Byggeselskab Mogens de Linde opført 57 lejelejligheder, som i dag administreres som kollegieboliger. Kollegiet ligger midt i Sadolin Parken, med let adgang til indkøbsmuligheder, Københavns Universitet, byliv og natur. Boligerne er indrettet som 1-værelses lejligheder med eget bad og køkken. Lejeboligerne udlejes gennem Kollegiernes Kontor i København.

Quintus Bastionekslusive ejerboliger i historiske omgivelser på Holmen
På Holmen, i går- og cykelafstand fra København K, har vi ombygget militærets gamle barakker til moderne ejerboliger. Forvandlingen er sket med en enorm respekt for områdets historie, så når du i dag nyder din eftermiddagskaffe på Quintus Bastion, kan du nærmest stadig høre lyden af fortidens kanonskud på Batteriets Sixtus. Ejerboligerne fordeler sig på byhuse, rækkehuse og lejligheder. Vi har pillet ned, genbrugt og bygget op – bevaret det bevaringsværdige og håndplukket de materialer, det får det bedste frem i bygningen.   

Kajplads 2150 68 ekslusive ejerboliger på Nordhavn
I 2020 opførte Byggeselskab Mogens de Linde 68 ejerboliger i det nye Nordhavn kvarter i København. Ejendommen er navngivet Kajplads 2150, og er tegnet af arkitekterne Vilhelm Lauritzen med inspiration for nærområdet. Ejerlejlighederne kommer i størrelser fra 49 – 202 m2 med 2 – 5 værelser. Indvendigt byder boligerne på kvalitetsmateriale, såsom parketgulve i egetræ, HTH-køkkener, Grohe armaturer og eksklusive naturklinker.

Privat parkeringsplads i Aarhus og København
Med et hjem i en større by, kan det ikke altid være lige nemt at finde en parkeringsplads. Vi tilbyder leje af privat parkeringsplads på bl.a. Skovvejen i Aarhus og på Jenagade på Amager. Når du lejer en parkeringsplads hos os, afmærkes din parkeringsbås med et valgfrit navn eller logo, så ingen andre end dig kan holde på den.