Området omkring Mejerihøjen

Katrinebjerg

Mejerihøjen ligger på toppen af Jens Baggesens Vej i den nordlige del af Aarhus. Kvarteret kaldes Katrinebjerg, og området har gennem de seneste år gennemgået en forvandling fra gammel industri til en moderne og levende bydel med et mere blandet, studie, bolig- og erhvervsmiljø. Det er en yderst attraktiv beliggenhed for studerende, familier og ældre generationer, som ønsker et liv tæt på by, skov, park, shopping og uddannelsesinstitutioner.

Katrinebjerg er især præget af større aktører i området, herunder IT-byen, Storcenter Nord, og Aarhus Universitet. Aktørerne har store udviklingsplaner for området, især Storcenter Nord, som i løbet af de kommende år vil blive dobbelt så stort. Udvidelsen inkluderer caféer, restauranter, boliger og en eksklusiv 6 sals biograf med det nyeste inden for filmoplevelser. Du kommer altså til at bo et sted, hvor fremtiden ser meget spændende ud.  

I området Katrinebjerg forventes der en større byomdannelse nær Jens Baggesens VejAARHUS KOMMUNE - LOKALPLANEN

Maks 10 min. fra alt du holder af i Aarhus

Skov og park

Fra Mejerihøjen kan du inden for få minutter på gåben, ligge i Botanisk Have – midtbyens største og mest prominente park. Byparken er på ca. 18 ha og rummer en charmerende blanding af velfriserede græsplæner, frodige blomsterbede, små skovpartier og mere vildsomme kratbevoksninger. Hvis du er botanisk interesseret, har du også mulighed for at besøge Væksthusene, som har en bred og eksotisk variation af træer, planter og buske. Bevæger du dig dybere ind i parken, vil du også opleve et historisk tilbageblik, med de gamle charmerende byhuse der danner Den Gamle By.

Uddannelse

Som beboer i Mejerihøjen, kommer du til at bo lige midt i uddannelsesområdet. For den studerende, betyder det få minutters gang til Aarhus Universitets mange uddannelsesinstitutioner og afdelinger. Samtidig ligger School og Business and Social Sciences (BSS) og Aarhus Tech indenfor 10 minutter på cykel. Kun et stenkast væk fra ejendommen er den nyopførte medie- og journalisthøjskole og AU's undervisningslokaler.

Indkøb og shopping

For enden af Jens Baggesens Vej, ved udkørslen til Paludan-Müllers Vej, kan der købes dagligvarer i dagligvarebutikken Aldi. Gå du 100 meter længere op af Paludan-Müllers Vej kommer du til Storcenter Nord. Storcenteret rummer hele 50 specialbutikker, supermarkeder, restauranter og kan imødekomme selv de mest shoppe-lystne shoppere. Storcenter Nord forventes at blive dobbelt så stort i de kommende år. Med en kort trille-tur ned af Langelandsgade, kan du opleve midtbyens mange muligheder, heriblandt shopping på strøget, Latinerkvarteret og Åen med sine chamerende caféer og restauranter.

Interesseret? Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

BOLIG

95 nye lejeboliger i Aarhus - tæt på det hele

Søger du et hjem med 2, 3 eller 4 værelser? Mejerihøjen har det hele!
Se de forskellige lejlighedstyper her.

ÅBENT HUS

Åbent hus arrangementer fra foråret 2022

Følg med på Facebook og bliv opdateret med åbent hus arrangementer, udlejningsstatus, nyheder og meget mere.