Ferieboliger ved skønne Ebeltoft

Velkommen til Øer Maritime Ferieby

Byggeselskab Mogens de Linde har genskabt et unikt ferie- og fritidscenter i overgangen mellem Kattegat og de danske bælter, midt i naturen mod en af Danmarks mest attraktive østvendte kyster.

Igennem de sidste 20 år er Øer Maritime Ferieby blevet et af de mest omtalte og beundrede danske centre for aktiv ferie i eksklusive omgivelser. Alle naturens aktiviteter lige uden for døren. Vid udsigt over vandet, midt i en fredfyldt natur og velpasset sommerhusområde.

Øer Maritime Ferieby består af flere end 300 arkitektegnede ferieboliger med mulighed for egen bådplads. Husene fremstår i dag som nye udvendigt - med alle de karaktertræk, som den kvalitetsbevidste familie forventer af deres feriebolig. Facader, vinduer og døre, der kræver et minimum af vedligehold. Rummelige terrasser, gedigne og miljøbevidste materialer.

Ferieboligerne er beliggende på syv sammenhængende øer i en fredfyldt lagune, beskyttet af en charmerende indsejlingssluse. Det ideelle sted for ferien med forventning om både afslapning og aktivitet. Øer Maritime Ferieby har ejen svømmehal, egne tennisbaner, volleybane, beachvolley, legepladser til små og større børn, pétanque, 6 km til nærmest goldbane, fodboldbaner, en stor velfungerende sportshal, købmand og restaurant. Der er krabbefiskeri og mulighed for at dykke efter blåmuslinger, som i hundredetusindevis er udsat i vandmiljøet mellem ferieboligerne for at medvirke til at holde vandet klart.

Drømmer du om et sommerhus ved skønne Ebeltoft?

Du finder her på siden information om de ferieboliger vi har til salg i Feriebyen, som må siges at være Danmarks hyggeligste. Siden 2006 har Byggeselskab Mogens de Linde forestået salg og restaurering af de forskellige sommerhuse i Ebeltoft, som er tegnet af arkitekterne Friis og Moltke tilbage i 1985.

Ønsker du at booke en fremvisning, skal du kontakte direktør Klaus Bendix Poulsen på +45 40 30 04 38 / kbp@delinde.dk.

TIL SALG

Bolig 306 - Type A

Kr. 1.079.000,- / 62 m²

feriebolig

Bliv en del af ejerforeningen Øer Maritime Ferieby

Når du køber feriebolig i Øer Maritime Ferieby, bliver du automatisk medlem af ejerforeningen.

feriebolig

Faciliteter i Øer Maritime Ferieby

Som ejer af en feriebolig i Øer Maritime Ferieby, får du adgang til en lang række fællesfaciliteter i feriebyen.

Få hele historien om Øer Maritime Ferieby