Faciliteter i Øer Maritime Ferieby

Som ferieboligejer i Øer Maritime Ferieby får du de bedste rammer til at slappe af, dyrke sport, opleve en helt enestående natur og skønne strande, eller benytte områdets og Ebeltofts mange kulturelle tilbud.

Se fritidshusene og oplev den helt specielle stemning i Øer Maritime Ferieby. Du kan også opleve, hvordan et af Danmarks få slusesystemer hjælper bådene ind og ud af feriebyen.

Sport og motion

Du kan få din daglige motion i svømmehallen, og varme musklerne i saunaen eller varmtvandsbassinet. 

I sportshallen er der rig mulighed for flere aktiviteter, f.eks. badminton, og udendørs spilles der fodbold, beachvolley, tennis, minigolf og petanque.

Ved slusen kan du leje en kano eller kajak, eller du kan tage en omgang eller to på mountainbikebanen, der ligger tæt på Øer Maritime Ferieby. Eller nøjes med at spadsere en tur i de naturskønne omgivelser.

Er du til vandsport eller fiskeri kan du besøge Øer strand blot 5 minutters gang væk feriebyen. Her kan du boltre dig i bølgerne på et surfbræt eller kaste snøre fra vandkanten. Har du båd, kan du sejle ud gennem slusen ved Øer Maritime Ferieby og fiske i Kattegat, som er særligt velegnet til lystfiskeri.

Legepladser

Ikke langt fra svømmehallen finder man en god legeplads med gynger til både de mindste og de større børn, legehus, hoppepuder og sandkasser omkranset af grøn natur. Hele legepladsen er indhegnet og er et sikkert sted for de mindste at boltre sig. Der er desuden borde og bænke, som er velegnet til madpakker og kaffe til forældrene.

Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Øer Maritime Havn

Det er muligt at købe sin egen bådplads, og det er bestemt en overvejelse værd, for havet og kysterne omkring Øer Maritime Ferieby byder på nogle meget smukke scenarier.

Bådpladserne fås i forskellige størrelser og prisklasser, alt afhængigt af størrelsen på båden. Udover købsprisen betales der en årlig leje for brug af havnefaciliteterne - se priseksempler her.

Kontakt havnemester Gunner Jensen på tlf. 61 61 66 93 eller pr. e-mail: havn@efomf.dk, for oplysninger om ledige bådpladser, priser, m.m.

Slusen

Det omkringliggende hav ligger ca. 1.60 meter under niveauet i havnebassinerne i Øer Maritime Ferieby, så et af Danmarks få slusesystemer hjælper bådene ind og ud af feriebyen. Den frie bredde af indsejlingen til slusen er 7,5 meter og dybden er 3,5 meter. Slusen er 30 meter lang og kan tage seks 36 fods både ad gangen. Ved slusen er der altid stemning og atmosfære, for det er jo her man forventningsfuldt kommer ind efter tiden til søs, og det er her man deler historierne med andre, både når det gælder de fisk man har fanget og de oplevelser man har haft på sin rejse. Ved slusen kan du også købe is, leje kano og kajak og sætte båden i vandet. 

Slusens åbningstider:

1. april – 14. juni

Man-Tors kl. 8.00 til 11.00 & 16.00 til 18.00

Fre-Søn kl. 8.00 til 20.00

15. juni – 31. august

Alle dage kl. 7.00 til 22.00

1. juli – 31. oktober

Man-Tors kl. 8.00 til 11.00 & 16.00 til 18.00

Fre-Søn kl. 8.00 til 20.00

Uden for slusens åbningstider er det muligt at kontakte havnemester Gunner Jensen på tlf. 61 61 66 93 for ekstraordinær åbning af Slusen. Dette skal varsels minimum 5 dage inden åbning.

TV, internet og postkasser

Som ferieboligejer får du din egen kode til ejerforeningens trådløse internet, men du kan naturligvis også vælge din egen løsning. Ejerforeningen har indgået en aftale med Telia Stofa, og man kan vælge mellem to TV-programpakker. Ved feriebyens P-plads finder du husenes postkasser, og ved indgangen til feriebyen den røde PostDanmark postkasse, hvorpå tømningstidspunkterne fremgår.

Café Benjamin

Restauranten på Øer hedder Café Benjamin, og er drevet af personerne Safi og Ali som begge har stor erfaring indenfor restaurations branchen de sidste 15 år. Cafe Benjamin tilbyder primært pizza og pastaretter, og der er naturligvis også en række børnemenuer til de mindste. Du finder restauranten ved porten til Torvet.

Se menukortet her

Åbningstider: alle dage 11:00 - 21:00

Telefonnummer til bestilling: + 45 20 81 21 70

Indkøbsmuligheder

Hos købsmanden i Øer Maritime Ferieby kan du foretage dine indkøb, og få råd og vejledning vedr. udlejning af dit fritidshus. Har du ikke egen cykel med, tilbyder vi ved informationen udlejning af børnecykler, bycykler, elcykler og mountainbikes, så du og familien let og elegant kan kommer rundt i Ebeltoft og Djurslands smukke natur. Købmanden tager også i mod diverse bestillinger, så hvis du har et ønske, så spørg købmanden om han kan være behjælpelig med dette.

Få hele historien om Øer Maritime Ferieby