Bliv en del af ejerforeningen Øer Maritime Ferieby

Når du køber feriebolig i Øer Maritime Ferieby, bliver du automatisk medlem af ejerforeningen. Herigennem kan du være med til at træffe beslutninger om nye initiativer i foreningen, ligesom du får adgang til at deltage i foreningens arrangementer, herunder vinsmagning, julefrokost, fester og lignende. Du deltager naturligvis blot i den udstrækning som du har lyst.

Flotte fællesarealer og muligheder for sport

Igennem ejerforeningen har I fri adgang til en lang række fællesfaciliteter, såsom svømmehal, multihal, beachvolley og meget mere. Ferieboligernes naturskønne placering gør, at mulighederne for sportslige aktiviteter og gåture er utallige. Udover fællesarealer har ejerforeningen et stort fælleslokale på Torvet med TV-stue, køkken, bibliotek, m.m., som alle sommerhusenes familier frit kan benytte sig af. Ejerforeningen har to dygtige medarbejdere, der varetager ejerforeningens områder året rundt, så du altid mødes af indbydende omgivelser. Ejerforeningen har desuden sin helt egen hjemmeside, hvor husejere kan logge ind, og få adgang til diverse oplysninger.

Ejerforeningens servicecenter bistår med stort og småt. Gode råd og vejledning, udvendigt vedligehold af feriebyens fællesarealer, mulighed for rengøringshjælp, græsslåning, snerydning - og koordinering af aktiviteterne på det 100 ha. store naturområde, som ejes af feriebyens ejerforening: 1 mio. kvadratmeter klitter, strand, skov og eng til vandreture, aktiviteter, bål og frokost i det grønne.

Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Foto af Mathias Dahl
Udlejning af feriebolig
Udlejning af feriebolig

I modsætning til at have en almindelig feriebolig med græsplæne og anden beplantning, der skal passes hele tiden, så er det utroligt nemt og bekvemt at have en feriebolig i Øer Maritime Ferieby. Det gør det også særdeles nemt at udleje ferieboligen, og det er der mange, der vælger at gøre i kortere eller længere perioder. Såfremt man ønsker at udleje sin private feriebolig i Øer Maritime Ferieby, kan det gøres igennem bureauerne beliggende i Øer eller Ebeltoft. Bureauerne er professionelle og tager sig af alt det administrative og praktiske vedrørende udlejningen. Udlejning af privat feriebolig kan være en måde at få dækket nogle omkostninger forbundet med ferieboligen.

Få hele historien om Øer Maritime Ferieby