Galleri
Fuldskærm

Bygning B på Kuglegården


Byggeriet

Bygning B er beliggende i forlængelse af eksisterende bygninger på Kuglegården, se vedlagte skitsetegninger fra arkitekt. Bygning B mod Trangraven fremstår som fem sammenbyggede huse med saddeltag, stående med den lette, glasinddækkede gavlfacade vendt mod vandet. Den lette stueetage i glas giver indkig til bygningens synlige trækonstruktion og åbner bygningen op mod omgivelserne.
Tagflader og facader på 1. og 2. Sal fremstår begge med trælister som over tid vil gråpatinere. I bygningens længderetning etableres
kviste med mindre vinduespartier. Bygningen er nyeopført under forudsætning af nødvendig myndighedsgodkendelse, ved ny lokalplan som er under udarbejdelse.

Beliggenhed

Byggeselskab Mogens de Linde A/S er stolte af at kunne præsentere og tilbyde Kuglegården i København for nye lejere, som vægter en charmerende ejendom med en fantastisk beliggenhed øverst på ønskelisten. Kuglegården er beliggende på Holmen, omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og tilmed kort afstand til Nyhavn, Kongens Nytorv og Christianshavns metrostation. Kuglegården har været i Forsvarets besiddelse siden opførelsen i 1742, og anvendes i dag udelukkende administrativt til forsvarets administration og ledelse.

Området

Holmen er opstået som Søværnets hovedområde, og ejendommen er tidligere militært ankomststed for sø-arsenalet og forsvaret, herunder opbevaring af flådens artilleri. Holmen består af flere områder: Frederiksholm; der ligger umiddelbart nord for Arsenaløen, hvilken primært består af boligbyggeri.

Christiansholm/Papirøen ligger med en fremtrædende placering i Inderhavnen, og rummer blandt andre Eksperimentariet og liberale erhverv.

Dok´øen med Operaen, gaven til det danske folk fra Møllers Fond til almene formål. Ønskes ikke bebygget men er alene udlagt til offentlig park.

Ankomst

I tilknytning til ejendommen, der har gode tilkørselsforhold fra både Danneskiold Samsøes Allé og Trangravsvej, er der anlagt Ppladser.
P-pladser kan tillejes af NY LEJER. Øerne er nyligt blevet forbundet via stibroer, således hele området er meget let tilgængelig for såvel gående og cyklister til og fra Kongens Nytorv.

Lejemålet

Lejemålet, Bygning B andrager i alt 1.100 - 3.300 m² nyopførelse til forventet overdragelse 1. januar 2022. Lejemålet henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i København i en fantastisk sjælden udbudt ejendom til kontorbrug og SHOWROOM.

Fremvisning af Kuglegården sker efter aftale, kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 86165700.

Publiceret d. 02-07-2018