Hent prospekt
Galleri
Plantegning
kort
Fuldskærm

Kontor i kreative opgivelser tæt på metro og centrum

Imellem Københavns spændende bydel Amager, og det populære Amagerbro, tilbydes nu 609 m2 kontor til leje i velholdt ejendom på Jenagade 22. Lejemålet fremstår i råt industrilook og indeholder bl.a. lydisoleret klippe- og lydstudie - velegnet til kreative virksomheder.

Området

Området har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der præges af mange store kreative erhvervsvirksomheder såsom Metronome, Studios samt Viasat, foruden privat beboelse. Lejemålet er let tilgængeligt i bil og sker ad fx Holmbladsgade, der via Amagerbrogade eller Vermlandsgade giver adgang til centrum af København. Gennem nærliggende Amagerstrandvej er der nem adgang til og fra Motorvej og Kastrup lufthavn. Afstand fra lejemålet til Rådhuspladsen i København nås på blot 5 min. kørsel, ligesom der er adgang med by busforbindelser og Metro. Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært åbne og lukkede kontorer. Bygningen er oprindeligt opført i gule mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader. Det samlede areal af hele ejendommen er 5200 m².

Lejemålet

Prisvenligt midlertidig leje. 2,5 år.

Det 609 m2 store lejemål overtages som det forefindes og henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på Indre By, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder, der har et behov for lydisolerede lokaler hvor de kan udfolde sig i. Etagen er indrettet med lukkede kontormiljøer, bestående af 15 kontorlokaler, to klippe- og lydstudier, samt tre mødelokaler. Desuden forefindes der tekøkken, tre toiletter og depotrum.

Bemærk at der i lejemålet kan forekomme gennemgang til elevatoren af anden lejer i ejendommen.

Vi glæder os til at fremvise Jenagade 22, 1. sal for jeres virksomhed efter forudgående aftale. Kontakt os gerne for nærmere information på tlf. 86 16 57 00 eller ring til udlejningschef Jacob Cailani Ladefoged på 28 69 25 65.

 • Pris / M²
  Kr. 865,-
 • Størrelse
  609 m²
 • Depositum
  6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • Fællesudgifter
  Kr. 131 pr. m² + moms
 • Varme
  Kr. 70 pr. m² + moms
 • Vand
  Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • EL
  Betaling direkte til leverandør
 • Parkeringsmuligheder
  Kr. 800 / stk. pr. måned + moms
 • Binding
  Midlertidig leje frem til dec. 2022, ingen binding
 • Overtagelse
  Efter nærmere aftale
 • Opsigelse
  Efter nærmere aftale
Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65
Kontakt os idag