Enestående erhvervslejemål i Aarhus & København

Dato01. marts 2017
Type
  • Artikler
Dato01. marts 2017
Type
  • Artikler

Byggeselskab Mogens de Linde tilbyder et væld af forskellige erhvervslejemål i Aarhus & København. Med over 40 års erfaring er du som lejer garanteret et professionelt forløb, hvor vi hjælper dig i din søgen, efter det helt rigtige erhvervslejemål til din virksomhed. Det gælder uanset om du er på jagt efter et kontor, showroom, lager, butik eller eget domicil. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse fra første indledende dialog, i håb om et langvarigt samarbejde baseret på princippet om samskabelse. For mange af vores lejere, har været hos os længe, og har skaleret fra mindre erhvervslokaler til store erhvervslejemål – det er du selvfølgelig også velkommen til.

Jeg vil gerne leje - hvordan er processen?

Enhver udlejning af et erhvervslejemål starter med en indledende dialog med vores egen udlejningskonsulent. I dialogen indsnævres de potentielle erhvervslokaler der passer til dine kriterier og ønsker. Vores udlejningskonsulent vil i samme omgang præsentere dig for relevante skuffesager – kommende nye erhvervslejemål – i det pågældende område som du er interesseret i. Efter samtalen vil du modtage prospekter på de lejemål du har måtte finde interessante. Hvis samtalen og prospekterne giver anledning til en fremvisning, sidder vores udlejningskonsulent klar til at byde dig velkommen i de enestående erhvervslokaler.

Til fremvisningen vil vores udlejningskonsulent gennemgå erhvervslejemålet sammen med dig, og du vil have mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål. Du vil ligeledes blive gjort bekendt med ejendommens andre lejere, lejevilkår, økonomi, byggetekniske detaljer og parkeringsforhold. Hvis du forud for fremvisningen har efterspurgt et eksempel på en planløsning, har vores udlejningskonsulent dette med til dig.

Hvis du fortsat er interesseret i erhvervslejemålet, inviterer vores udlejningskonsulent dig på en kop kaffe og en snak hvorpå I i samarbejde skal finde frem til den ønskede planløsning. I visse tilfælde, vil du som lejer have mulighed for delvist at ændre på den faste indretning i lejemålet (afhænger af sagen). Dine andre ønsker vil ligeledes blive noteret og undersøgt om muligt med vores tekniske afdeling. Det er meget normalt at plantegningerne gennemgår flere korrektioner før man er i mål. Når alt er plads, og du er tilfreds med planløsningen, vender vores udlejningskonsulent retur med et endeligt tilbud på lejemålet.

Hvilken ejendomsservice kan du forvente i dit erhvervslejemål?

Når du bosætter din virksomhed i et af Byggeselskabs Mogens de Lindes erhvervslokaler, er du sikret velholdte fysiske arbejdsrammer. Vi har egne viceværter som sikrer vores ejendommes grønne arealer, og at fællesarealer altid er rengjorte og vedligeholdt. Viceværterne har et indgående kendskab til drift, pasning og renholdelse, og i tæt samarbejde med dig som lejer, finder de den mest optimale løsning til netop dit lejemål.

Såfremt du har tillejet en eller flere parkeringspladser, afmærkes disse med tekst eller logo efter dit ønske. Q-park er hyret til at sikre, at andre ikke benytter sig at din(e) parkeringsplads(er), når du ikke selv bruger dem.

Synlighed er vigtigt. Derfor er vores viceværter altid iklædt firma tøj med synlig logo og sender et klart signal om tilgængelighed og professionalisme. Personlig kontakt er altid imødeset med et stort smil og kommentarer til arbejdet er altid velkommen – sammen bliver vi nemlig kun bedre.

Hvad gør Byggeselskab Mogens de Lindes erhvervslejemål unikke?

Kort fortalt – bevaringsværdig og beundringsværdig. En stor del af vores identitet består i at restaurere og renovere bevaringsværdige og fredede bygninger. I processen gør vi alt med stor snilde, og forsøger på bedste vis at holde ejendommene så tæt på originalen. På nogle af de mest attraktive adresser i Aarhus og København har vi stået i støv til anklerne og fået et smil på læben over de ældgamle påfund som pludselig kommer til syne under restaureringen. Vores indsats er flere gange blevet anderkendt med priser fra fredningsmyndighederne og kommunen, og begge dele tager vi med glæde i mod – men den største glæde er at opleve, når lejere og de lokale er lige så begejstrede for resultatet, som vi selv er.

Leder du efter et nyt hjem til din virksomhed?