Find lejemålet, der passer til din virksomhed

Kastrup Værk, Bryggergården, Byggeselskab Mogens de Linde, Struenses lejlighed, Kastrup, før renovering,
Kastrup Værk, Bryggergården, Byggeselskab Mogens de Linde, Struenses lejlighed, Kastrup, før renovering,
Sortér
Område
Anvendelse
Areal (m²)

Vi har desværre ikke fundet noget der matcher dine søgekriterier.

Rediger filter
Område
Anvendelse
Areal (m²)

Fandt du ikke det, du søgte?
Bliv kontaktet med hjælp til, at finde de helt rigtige lokaler.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde


En ejendomsportefølje som ingen andre.

Artikel

Historisk fabrik samler morgendagens virksomheder under samme tag

Det var her, Novo trådte sine barnesko og dannede grundlaget for Danmarks største medicinalvirksomhed. Nu rykker morgendagens innovative virksomheder ind på Jacobsens Hvide Fabrik, når Symbion skaber et spirende miljø for danske biotek og life science-virksomheder.

Erhvervslejemål i Aarhus og København

Leder du efter et erhvervslejemål i eller omkring Aarhus og København, så kan Byggeselskab Mogens de Linde hjælpe dig! Vi har over 40 års erfaring med udlejning af erhvervslokaler og har noget til enhver type virksomhed. Hos Byggeselskab Mogens de Linde sætter vi en ære i at skabe spændende og unikke lejemål. Det gør vi ved at istandsætte og restaurere vores bygninger, så det endelige resultat består af en kombination af de oprindelige udtryk og den moderne luksus, som efterspørges i markedet.

Artikel

"Valget af hovedsæde er en strategisk beslutning."

Der er mange faktorer der skal tages højde for, når man søger efter det perfekte erhvervslejemål til sin virksomhed. Læs om hvilke tanker den danske softwaresucces Planday havde gjort sig, forinden de flyttede ind i de nyrenoverede erhvervslokaler på Kuglegården.

kontakt

Skal vi hjælpe jeres virksomhed med at finde nye erhvervslokaler?

Enestående erhvervslejemål i København og Aarhus

Service og vedligeholdelse af erhvervslejemål
Med et erhvervslejemål hos Byggeselskab Mogens de Linde, er du sikret velholdte fysiske arbejdsrammer, hvor du kan have fuld fokus på at drive din forretning. Vores viceværter sikrer at de grønne arealer omkring erhvervslejemålet altid er velplejede, og at fællesarealerne bliver rengjort og vedligeholdt. Vi tilbyder fleksible kundetilpassede indretningsløsninger, tilpasset efter jeres behov og ønsker.

Ejendomsservice ud over det sædvanlige
Du er sikret et højt serviceniveau, hvor du altid kan henvende dig til os, hvis du har brug for vejledning eller hjælp til gøremål i dit erhvervslejemål. Hvis behovet for at skalere op eller ned opstår, bistår vi med hjælp til at finde nye erhvervslokaler der passer til dine nye behov. Vi vægter samarbejde, gensidig respekt og den ærlige dialog højt, og derfor tager vi som det første, altid en snak med dig omkring dine forventninger og hvad vi kan tilbyde indenfor realistiske rammer.

Kontorlejemål
Hos Byggeselskab Mogens de Linde har vi en bred palette af kontorlejemål både i Aarhus og København, til alle størrelser virksomheder. Vores kontorlejemål er unikke da vi mener at en bygning skal forholde sig til sit historiske islæt, samtidig med at den henvender sig til en virksomheds unikke behov. Vi sætter en stor ære i at bibeholde historiske karakteristika og skæve detaljer, samtidigt med at vi udvikler med henblik på nutidens behov.

Omend i søger et kontorlejemål helt centralt i Aarhus eller København, lokaler tæt på større trafikale forbindelser eller et kontor med mulighed for at vokse, så har vi helt sikkert noget i porteføljen der passer til jer. I kan også se alle vores ledige lejemål her.

Butik/showroom
Om du søger lokaler til butik eller showroom, så har vi unikke lejemål, som kan forbløffe selv de mest garvede kunder. I Aarhus har vi lokaler på centrale placeringer, som Åboulevarden, Frederiksgade, Graven, Skovvejen og i Centralværkstedet for at nævne en håndfuld. I København fører vi historien videre med lokaler i imponerende rammer, med bl.a. Kuglegården på Holmen, Bryggergården i Kastrup, samt Jacobsens Hvide Fabrik på Frederiksberg.

Domicil
Søger du et selvstændigt kontordomicil til din etablerede virksomhed? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Hos Byggeselskab Mogens de Linde har vi en bred portefølje af domicil lejemål i Aarhus og København. Ved de fleste af vores erhvervsbygninger, er der mulighed for at leje hele ejendommen som et selvstændigt domicil til dit firma. Det giver en vis frihed ikke at have andre lejere i ejendommen, som du skal tage hensyn til. Hvis du som lejer har nogle specielle krav til din domicilejendom, hjælper vores tekniske fagfolk dig med projekttegninger, ruminddeling, visualiseringer og hvad der ellers hører med til et byggeprojektㅤ

Lager
Hvis pladsen bliver for trang og i har behov for mere aflægningsplads, har vi hos Byggeselskab Mogens de Linde flere lagerlokaler i Aarhus og København, med alt det inventar man har behov for i et alment lagerlejemål.ㅤ

Parkering
Det kan være svært at finde et sted at sætte bilen centralt i vores større byer, derfor udlejer vi en række parkeringspladser i Aarhus og København, så du ikke behøver at bruge din tid på at opsnuse en.