3daysofdesign på Kuglegården

Dato08. juni 2023
Type
  • Artikler
Dato08. juni 2023
Type
  • Artikler

Det anerkendte 3daysofdesign event er i gang, og vi kan med glæde konstatere, at Kuglegården er blevet indhyllet i et yderst inspirerende miljø for både udstillere og besøgende. Byggeselskab Mogens de Linde er stolte over at kunne lægge rammer til denne betydningsfulde begivenhed, der huser over 290 talentfulde udstillere og deres ekstraordinære designværker.

En del af eventen udfolder sig i Kuglegården, et område, der er rigt på historie og kulturel betydning. Det er en sand perle i hjertet af København med en historie, der går tilbage til det 17. århundrede, hvor området blev anvendt til opbevaring af kanonkugler. I dag, efter omhyggelig restaurering under Byggeselskab Mogens de Lindes opsyn, står den som et monument over fortidens styrke og nutidens kreativitet, hvor det er blevet til en favorit destination for designelskere.

Den første dag har budt på en overflod af innovation, kreativitet og inspiration, hvor udstillere har præsenteret et bredt udvalg af møbler, belysning, tilbehør og materialer. Dette er et ægte vidnesbyrd om det dygtige arbejde, som disse designere udretter.

Vi ser frem til de kommende dage, hvor vi vil fortsætte med at være værter for denne enestående designbegivenhed. Vi er sikre på, at det vil fortsætte med at være en inspirerende oplevelse for alle, der besøger Kuglegården. På vegne af Byggeselskab Mogens de Linde, glæder vi os til at byde jer velkommen og dele denne unikke oplevelse sammen.