Prisliste og Oversigt Arkitektur og opbygning Øer Maritime feriebys historie Ejerforeningen Kunst

Alternate Text
se kort

Til salg

Til leje

Udlejet

Feriebolig

Se prospekter herunder


Sommerhuse i vidunderlige omgivelser i en af Danmarks flotte nationalparker.

Herlighedsværdien er helt i top i Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft, der er et sandt ferieparadis. Øer Maritime Ferieby er utvivlsomt blandt Danmarks smukkeste feriebyer, og fremstår som et af de mest visionære og fantastiske sommerhusområder, der nogensinde er opført i Danmark.

Hvad får du?

Som sommerhusejer i Øer Maritime Ferieby får du de bedste rammer til at slappe af, dyrke sport, opleve en helt enestående natur og skønne strande, eller benytte områdets og Ebeltofts mange kulturelle tilbud. Øer Maritime Ferieby er med sin fantastiske beliggenhed og opbygning på 7 øer fuldstændig unik. Samspillet mellem arkitekturen, havet og den vidunderlige natur har givet stedet et velfortjent tilnavn: Danmarks smukkeste ferieby.

Øer Maritime Feriebys historie

I årene 1935 til 1974 udgravede Århus Sten- og Gruskompagni grus, ral og sten fra arealerne, som i dag udgør Øer Maritime Ferieby. I årene derefter blev området taget i brug som et sommerhusområde i ”klondike” stil med skramlede bebyggelser. Under en ferie i Port Grimaud tæt på Saint Tropez i Sydfrankrig, fik en tidligere stadsingeniør ved Ebeltoft Kommune ideen til Øer Maritime Ferieby, og beliggenheden i de tidligere udgravninger var på alle måder helt perfekt.
I 1985 gik arkitekterne Friis & Moltke og entreprenør Ejner Mikkelsen fra Århus i gang med det enorme og fuldstændig enestående projekt med 300 ferieboliger fordelt på syv øer i en fredfyldt lagune. Tanken var, at ferieboligerne var almene, men at private firmaer også skulle købe ferieboliger til brug for firmaernes medarbejdere. Desværre kom ”kartoffelkuren” i vejen for salget. Danland forestod sideløbende udlejningen af sommerhusene i Øer Maritime Ferieby, som hurtigt blev et populært feriested for private i hele Skandinavien.
Den anstrengte økonomi fra projektets start fulgte dog imidlertid med, og da der ikke var midler til at videreføre projektet, forestod Byggeselskab Mogens de Linde i 2005 genrejsningen af Øer Maritime Ferieby. Konceptet blev herefter ændret, og Øer Maritime Ferieby udviklede sig til et sommerhusområde, hvor private kunne købe sit eget spændende sommerhus lige ud til vandet.
Byggeselskab Mogens de Linde har lige siden foretaget store investeringer i Øer Maritime Ferieby. Alle huse har fået ny træbeklædning, nye Velfac vinduer samt døre. En ny svømmehal og en ny restaurant er opført, ligesom 22 nye torvehuse, en ny legeplads er kommet til. Endeligt indbyder vandet, naturen og to store moler samt udgravning af kanalerne til sejlads, kano & kajak, ligesom nye broer og bådpladser er bygget til.

Kontakt os

Kontakt os gerne på tlf. 86 16 57 00 for en besigtigelse i et af vore udstillingshuse.

Vis mere