Kontor lejemål i kreative omgivelser tæt på metro og centrum

I Københavns blomstrende kvarter mellem Strandlodsvej og Amagerbro, tilbyder vi nu 1.264 m2 kontor til leje i velholdt ejendom på Jenagade 22. Lejemålet fremstår i råt industrilook og indeholder adskillige kontorer og mødelokaler til effektiv opdeling af din arbejdsplads.

Området

Området har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt byområde. Området præges af de mange nybyggede boliger omkring Amager Strand og Strandlodsvej samt et stort antal kreative virksomheders hovedkvarterer.

Lejemålet er let tilgængeligt i bil ad fx Holmbladsgade eller Vermlandsgade giver adgang til centrum af København. Via Amager Strandvej er der nem adgang til og fra motorvej og Kastrup Lufthavn.

Metrostationerne Amagerbro og Lergravsparken nåes på ca 10 min gåtur.

Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært åbne og lukkede kontorer. Bygningen er oprindeligt opført i gule mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader. Det samlede areal af hele ejendommen er 5.200 m².

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat med nyt gulv, nyt køkken, de eksisterende træ-/glas skillevægge og mulighed for indretningsforslag fra lejer.

Det 1.264 m2 store lejemål henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på Indre By, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder, som har et behov for store åbne kontormiljøer. Etagen er indrettet med et stort åbent kontormiljø i midten af rummet, og langs ejendommens ydervægge finder man lukkede kontor - og mødelokaler. Desuden er der to tekøkkener, elevator, rigeligt med toilet faciliteter og adgang til en lille tagterrasse.

Lejemålet kan overtages efter endt istandsættelse i 2025. Lejen er tidsbegrænset til 2030 med god mulighed for forlængelse.

Midlertidig lejeMidlertidig leje

Jenagade 22, 3. sal, 2300 København S

Lejevilkår

 • 1.264 m²
 • Istandsat 1.095 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 489 kr./m² per år + moms
 • 94 kr./m² per år + moms
 • Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • Betaling direkte til leverandør
 • 1.000 kr./stk./ måned + moms
 • Midlertidig leje frem til 2030.
 • Fra 2025
 • Efter nærmere aftale

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Jenagade 22, 2300 København S

Rå industribygning i kreativt miljø

I Jenagade 22 befinder denne ejendom sig med gode historiske traditioner for udvikling. Bygningerne har således huset bl.a. en af pionererne i den periode hvor Danmark var blandt de fremmeste indenfor udvikling af mobiltelefoni.

Sidenhen blev der lagt vægt på de mere kreative forhold, og i dag fremstår det store område som en del af den danske studieproduktion, og huser bl.a. de store produktionsselskaber: Metronome, Studios samt Viasat.

Om Ejendommen
Prospekt