Kontor i kreative omgivelser tæt på metro og centrum

Midlertidig leje

Imellem Københavns spændende bydel Amager, og det populære Amagerbro, tilbydes nu 609 m2 kontor til leje i velholdt ejendom på Jenagade 22. Lejemålet fremstår i råt industrilook og indeholder bl.a. lydisoleret klippe- og lydstudie - velegnet til kreative virksomheder.

Området

Området har i de seneste år udviklet sig til at være et attraktivt erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der præges af mange store kreative erhvervsvirksomheder såsom Metronome, Studios samt Viasat, foruden privat beboelse. Lejemålet er let tilgængeligt i bil og sker ad fx Holmbladsgade, der via Amagerbrogade eller Vermlandsgade giver adgang til centrum af København. Gennem nærliggende Amagerstrandvej er der nem adgang til og fra Motorvej og Kastrup lufthavn. Afstand fra lejemålet til Rådhuspladsen i København nås på blot 5 min. kørsel, ligesom der er adgang med by busforbindelser og Metro. Der forefindes desuden parkeringspladser lige foran indgangen til lejemålet som kan tillejes.

Ejendommen

Ejendommen består af flere sammenhængende bygninger, nærværende bygning betegnes som hovedbygningen. Denne indeholder primært åbne og lukkede kontorer. Bygningen er oprindeligt opført i gule mursten og er ved en senere renovering blevet beklædt med korrugerede stålplader. Det samlede areal af hele ejendommen er 5200 m².

Denne bygning og naboejendommene huser adskillige virksomheder relateret til TV-produktion og -distribution.

Lejmålet

Det 609 m2 store lejemål overtages som det forefindes og henvender sig til virksomheder, der ønsker en central placering tæt på Indre By, Kastrup Lufthavn og motorvejen. Lejemålet er særdeles velegnet til kreative virksomheder, der har et behov for lydisolerede lokaler hvor de kan udfolde sig i. Etagen er indrettet med lukkede kontormiljøer, bestående af 15 kontorlokaler, to klippe- og lydstudier, samt tre mødelokaler. Desuden forefindes der tekøkken, tre toiletter og depotrum.

Bemærk at der i lejemålet kan forekomme gennemgang til elevatoren af anden lejer i ejendommen.

Lejemålet er tidsbegrænset frem til januar 2024.

Jenagade 22, 2300 København S

Lejevilkår

 • 609 m²
 • 865 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 165 kr./m² per år + moms
 • 70 kr./m² per år + moms
 • Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • Betaling direkte til leverandør
 • 800 kr./stk./ måned + moms
 • Midlertidig leje frem til januar 2024, ingen binding
 • Efter nærmere aftale
 • Efter nærmere aftale

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Jenagade 22,

2300 København S

Rå industribygning i kreativt miljø

I Jenagade 22 befinder denne ejendom sig med gode historiske traditioner for udvikling. Bygningerne har således huset bl.a. en af pionererne i den periode hvor Danmark var blandt de fremmeste indenfor udvikling af mobiltelefoni.

Sidenhen blev der lagt vægt på de mere kreative forhold, og i dag fremstår det store område som en del af den danske studieproduktion, og huser bl.a. de store produktionsselskaber: Metronome, Studios samt Viasat.

Om Ejendommen
Prospekt