Om Byggeselskab Mogens de Linde

Ejendomsudvikling igennem et kvart århundrede

I Byggeselskab Mogens de Linde A/S arbejder vi målrettet på at tilbyde unikke, historiske og betagende lejemål til vores kunder. Vores store interesse for erhvervsejendomme gør os i stand til at tilbyde lejemål som ingen andre. Flere af vores bygninger er fredede og bevaringsværdige, derfor har vi ikke to lokaler der er ens.

I samarbejde med vores kunder, sikrer vi, at lejemålet lever op til kundernes behov. Uanset, om det drejer sig om kontor, butik eller showroom, forsøger vi at finde et lejemål, der passer til dig. Vi kombinerer moderne luksus med historisk æstetik og sætter en ære i at bevare kulturarven både i Århus og København. Desuden har vi stor erfaring i bygge- og ejendomsbranchen, efter godt 40 års aktivitet. Læs mere her

Med faglige og dygtige medarbejdere, opnår vi gode resultater og tilfredse kunder. Vores passion og drive gør os i stand til at udnytte lejemålenes potentiale. Dette opnår vi, uden at gå på kompromis med lejemålenes karakteristiske udtryk.

Vi arbejder på at skabe god værdi for vores lejere. Generelt sørger vi for at yde menneskelig service, udvise troværdighed, samt højt kvalitetsniveau i det arbejde vi leverer. Vi har begge ben solidt plantet på jorden, og ser det som en af vores fornemste opgaver at opfylde dine behov, så du som tilfreds kunde og ambassadør for nye kunder og lejere, bliver hos os i mange år.

Nu har vi fortalt lidt om os og hvad vi kan. Nu er det din tur til at fortælle om jer og jeres behov. Ring og hør nærmere om mulighederne hos os.