Et stykke aarhusiansk industrihistorie genopstår!

Dato24. oktober 2022
Type
  • Artikler
  • Projekter
Workspace Campen
Workspace Campen
Dato24. oktober 2022
Type
  • Artikler
  • Projekter

Efter en gennemgribende restaurering, kan vi til marts 2023, igen slå dørene op for kontorhotel Workspace Campen på Viborgvej i Aarhus.

Workspace lå på samme adresse tilbage i 2015-2019. Siden har kontorhotellet undergået en enestående forvandling og er fordoblet i størrelse, og står snart klar som et moderne kontorfællesskab, der møder nutidens behov for fleksible kontorløsninger. 

De 5.500 nyindrettede kvadratmeter rummer møblerede kontorlokaler i varierende størrelser med plads til 1-40 personer, 6 mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, tekøkkener med god kaffe, bemandet reception med posthåndtering, kantine med lækker flex-frokostordning, store/små lagerrum og ventilation, der sikrer optimalt indeklima. Lokalerne kendetegnes af et råt industrielt look, 7 meter til loftet, og flot lysindfald hele vejen rundt. Der er benyttet tonsvis af genbrugsmaterialer på stilfuld manér, der giver de genkendelige håndværksdetaljer som er byggeselskabets varetegn.

Workspace Campen er opkaldt efter P. Campens Maskinfabrik der blev etableret i 1942 og huserede i bygningerne på Viborgvej, hvor produktionen udviklede sig fra værktøj til legetøj, tandlægestole og ikke mindst de maskiner til tekstilindustrien, der gjorde virksomheden verdensomspændende. Siden har der bl.a. ligget et handelsgymnasium i lokalerne. Byggeselskab Mogens de Linde overtog ejendommen i 1998.

Forud var det Workspace Haslegårdens tur, hvor den store renovering skete i 2019-2021. Det betyder således at vi nu står med godt 10.000 nyistandsatte kvm kontorhoteller i Aarhus V, hvor vi er meget stolte over at byde indenfor.

Kom forbi til en fremvisning og en kaffe, og se hvilke lokaler, der matcher dit behov. Se mere på workspace.dk og kontakt vores driftchef Gert Ingemann på info@workspace.dk.

KONTORHOTEL

Workspace kontorhoteller

Se mere om Workspace Haslegården og Workspace Campen her