Kontorhotellet udnytter Coronatiden...

Dato15. januar 2021
Type
  • Artikler
Dato15. januar 2021
Type
  • Artikler

På vores kontorhotel Workspace i Aarhus har vi haft travlt siden forårets nedlukning. Mens en del kontorhotel-lejere har arbejdet hjemme, assisteret hjemmeskolingen o.s.v., har vi benyttet den usædvanlige periode på at istandsætte og optimere kontorer og fælles faciliteterne. Vi er meget glade for resultatet af det nye opgraderede Workspace Haslegården - og det er lejerne heldigvis også.

Ombygningen bærer præg af vores “arv” fra Byggeselskabet. Mogens og håndværkerne har tilføjet gamle byggematerialer fra nogle af vores andre bygninger i landet, og vægge er blevet pudset ned til betonens råhed eller fritlagte mursten, således Workspace Haslegården også får det mere rustikke look, som Byggeselskabet i høj grad er kendt for. 

Genbrug er guld

Genbrugte røde træplader fra Forsvarets gamle træhuse på Quintus Bastion, Holmen er bl.a. brugt til at skræddersy to nye kaffebar områder. Dørhåndtagene i de nye kaffebarer kommer fra renoveringen af Ingeniørhøjskolen i Aarhus, der sad håndtagene på de store mellemdøre, der skulle udskiftes. Overskydende bjælker fra Centralværkstedet i Aarhus er blevet tilføjet adskillige steder i bygningen. Gamle mursten fra Ingerslev Boulevard Skole er brugt til at etablere dekorative murstensvægge rundt omkring. Det er også gamle vinduespartier fra Ingerslev Boulevard Skole vi har brugt til at “indhegne” en ny kantine og til at skabe mere lys i mødelokaler. 

Vi står med et par ledige kontorer og kontorpladser på Workspace, så tøv endelig ikke med at henvende jer. Vi sørger naturligvis for at overholde alle Corona retningslinjer, og er i stand til at fremvise kontorer - iført maske og sprit - eller på FaceTime. 

Se mere på www.workspace.dk 

KONTORHOTEL

Workspace kontorhotel

For start-ups, enkeltmandsvirksomheder, de små og mellemstore virksomheder, dem der har brug for fleksibilitet samtidig med fem-stjernede faciliteter - og alle de andre...

Relaterede artikler

Dato08. december 2020
Type
  • Artikler
Fra Madeira til Kuglegården - og tilbage igen...
Umoden vinranke i forsommeren 2020.
Dato22. oktober 2020
Type
  • Artikler
Historien bliver ved med at overraske