Lyst kontorlejemål i præsentabel etageejendom på Holmen

I det kreative miljø på Holmen, blot 5 minutter gang fra Indre By, tilbydes nu 1.549 m2 kontor til leje i flot velholdt ejendom på Danneskiold-Samsøes Allé 28. Lejemålet fremstår i original flot stand og byder bl.a. på lyse åbne kontormiljøer, stor spisesal og mødelokaler.

Området

Base Camps beliggenhed i starten af Holmen – nærmere bestemt Arsenaløen, er omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og med kort afstand til Konges Nytorv og Christianshavn metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder. Holmen består af flere områder. Frederiksholm, umiddelbart nord for Arsenaløen, består primært af boligbyggeri. Naboen Christiansholm/Papirøen imod Inderhavnen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Holmen er meget let tilgængelig via. Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via. Danneskiold-Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på en 10 minutters gåtur. Desuden går bussen lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Ejendommen

Lejemålet befinder sig i en af forsvarets tidligere område 'Base Camp'. Lejemålet har facade ud mod Danneskiold-Samsøes Allé og blev opført i 1959 i gedigne materiale til brug for forsvarets mange aktiviteter på Holmen. Efter overdragelse til civil brug, har ejendommen tjent forskellige formål, senest blandt andet som kreativ tegnestue og kontor for et arkitektfirma. Naboer til ejendommen er Fitness World og Netto.

Lejemålet

Ny lejer vil delvist kunne have indflydelse på lejemålets indretning. Lejemålet henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i København i en sjælden udbudt ejendom. Lejemålet er egnet til kontor og udlejes samlet bestående af tre etager, en kælder og en forbindende mellembygning på i alt 1.549 m2. Stuetagen på 335 m2 er indrettet med mødelokaler, garderobe, tekøkken og en stor spisesal hvor nye lejere kan nyde deres frokost. 1. sal (372 m2) og 2. sal (372 m2) er indrettet med åbne kontormiljøer og aflukkede møderum. Kontormiljøerne er bundet sammen af et trappeforløb der spænder over tre etager. Kælderen består af 335 m2 og er velegnet til arkiv, opbevaring, omklædning eller studie. Mellembygning på 135 m2 tilgås gennem separat indgang og er indrettet med et åbent kontormiljø.

Danneskiold-Samsøes Allé 28, 1434 København K

Lejevilkår

 • 1.549 m²
 • 1.595 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 207 kr./m² per år + moms
 • Betaling direkte til leverandør
 • I henhold til måler/bimåler
 • Betaling direkte til leverandør
 • Kr. 1.159 / stk. pr. måned + moms
 • Gensidigt fra 5 år efter aftale.
 • 2. halvår 2022 eller efter nærmere aftale
 • 6 måneder gensidigt fra såvel lejer som udlejer
 • F

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Danneskiold-Samsøes
Allé 20 m.fl., Base Camp, København

Fornyet liv i Forsvarets gamle lokaler

Base Camp på Holmen er en af forsvarets tidligere bygninger på det historiske område Holmen. Bygningen er opført af forsvaret i gedigne materialer til brug for forsvarets mange aktiviteter på Holmen, og efter overdragelse til civil brug har ejendommen betjent mange forskellige brugere. Aktuelt huser ejendommen foruden et fitnesscenter (Fitness World), et mediebureau (Cabana), administration og Netto.

Som en del af Base Camps forhistorie skal også nævnes at i forbindelse med Kulturby ’96, var Base Camp et af omdrejningspunkterne for promoveringen af København som europæisk kulturhovedstad i 1996. Ejendommen er placeret på en af øerne (her Arsenaløen) anlagt som en del af Holmen. Områdets særlige karakter og driftige udvikling, bidrager til at man her får en særlig fornemmelse og oplevelse. En oplevelse der må forventes forstærket efterhånden, som området udvikler sin helhed.

Om Ejendommen
Prospekt