Hent prospekt
Galleri
Plantegning
kort
Fuldskærm

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde Vestfløjen i Kuglegårdens ”Artilleriværksted” til nye lejere. Vestfløjen, som har facade ind mod Kuglegårdens plæne er opført i 1893. Den enestående ejendom er under grundig renovering, og vil stå klar til overtagelse fra primo 2022.  Smukkere, mere velbeliggende ejendom er svære at finde.

Historien

Søarsenalet på Holmen er tegnet af arkitekt Philip de Lange og opført i 1742 som Danmarks nye flådebase, der skulle sende et tydeligt signal om kongerigets magt og styrke. Det rektangulære gårdrum mellem de to hovedfløje og sidefløjene blev brugt til opbevaring af kanonkugler – deraf navnet Kuglegården, som efterhånden er blevet fællesbetegnelsen for hele Søarsenalet. Kuglegården var i Forsvarets besiddelse uafbrudt indtil 2017, hvor Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden efter en offentlig budrunde. Siden da har renoveringsarbejdet pågået med skiftevis arbejds- og fløjshandskerne på. Flere virksomheder er allerede flyttet ind i Kuglegårdens istandsatte bygninger, hvor de har indrettet sig med kontorer og showrooms bl.a. Louis Poulsen, ferm LIVING og Planday. Det, der engang var et af kongerigets mest lukkede og utilgængelige områder, er i dag en livlig og attraktiv del af hovedstaden.

Området

Kuglegårdens beliggenhed i starten af Holmen – nærmere bestemt Arsenaløen, omgivet af charmerende kanaler og havnebusser og med kort afstand til Kongens Nytorv og Christianshavns metrostation. Holmen er med de mange bevarede Forsvarsbygninger og grønne områder en populær oase for kreative virksomheder.  Holmen består af flere områder. Frederiksholm umiddelbart nord for Arsenaløen består primært af boligbyggeri. Naboen Christiansholm/Papirøen imod Inderhavnen udvikles i disse år som et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 står den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg klar. Holmen er meget let tilgængelig via Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via Danneskiold Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på 10 minutters gåtur. Desuden går bussen lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Byggeriet

Det tidligere artilleriværksted på Kuglegårdens østlige side, er opført i 1893. Bygningen fungerede oprindeligt som artilleriværksted fra 1893 i en ukendt årrække. I 1990’erne er bygningen blevet ombygget og udvidet, og består i dag af to parallelle bygninger, en Øst- og Vestfløj. Senest fungerede lokalerne som situationscenter for Forsvaret, og får i øjeblikket en gennemgribende renovering, således bygningen bliver moderniseret og store dele opføres tilbage til den flotte originale stil.

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat og henvender sig til virksomheder, der ønsker en unik placering midt i København i en fantastisk sjælden udbudt ejendom. Lejemålet er egnet til kontor og showroom, kan lejes som samlet domicil bestående af Vest- og Østfløj på i alt ca. 4.511 m2, eller opdelt pr fløj respektivt Østfløjen ca. 3.113 m2 og Vestfløjen ca. 1.398 m2. Alternativt kan der for den rette lejer også tilbydes lejemål fordelt pr. etage, heraf stueetage på ca. 704 m2 og 1.sal på ca. 694 m2. Kvm-prisen er varierende og afhænge af typen af lejemål:

Vestfløjen: 1.900 kr/m2

Etage opdelt: stueetagen 2.200 kr/m2 - 1.sal 1.900 kr/m2

 • Pris / M²
  Kr. fra 1.900,-
 • Størrelse
  694 - 4.511 m²
 • Depositum
  6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • Fællesudgifter
  Kr. 200 pr. m² + moms
 • Varme
  Betaling direkte til leverandør
 • Vand
  I henhold til måler
 • EL
  Betaling direkte til leverandør
 • Parkeringsmuligheder
  Kr. 1.000 / stk. pr. måned + moms
 • Binding
  Gensidigt fra 5 år efter aftale.
 • Overtagelse
  Fra forventeligt primo 2022 eller efter aftale
 • Opsigelse
  6 måneder gensidigt fra såvel lejer som udlejer
 • Energimærke
  Under udarbejdelse
Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65
Kontakt os idag