Hent prospekt
Galleri
Plantegning
kort
Fuldskærm

Beliggenhed

Huset Campen er opkaldt efter den tidligere maskinfabrik Campen, der huserede i de tidligere industribygninger på Viborgvej i Århus. Efter omfattende istandsættelse er ejendommen i dag udlejet til kontorer, butikker samt specialbutikker for udvalgsvarer. Her kan nævnes vinhandel, supermarked, restaurant, fitnesscenter og kontorer.

Området

Området mellem den ydre Ringvej og indre Ringgade bærer præg af et stort antal butikker, kontorer foruden privat boligområde med både lejligheder og huse. Beliggenheden er særlig attraktiv for virksomheden, som ønsker kort afstand fra indfalds- og motorveje til sin nye firmaadresse for både medarbejdere og kunder.

Ankomst

Ejendommen er placeret centralt i forhold til ydre Ringvej og indre Ringgade i Århus, med kort afstand fra motorvej E45 mod nord og syd, hvorfor lejer, lejers kunder og brugere let kan entrere lejemålet i bil fra omkringlæggende indfaldsveje og undgå midtbyens trafikale udfordringer. Der findes adskillige busforbindelser til lejemålet fra midtbyens centrum samt omkringlæggende forstæder, da Viborgvej og Ringgaden er knudepunktet til og fra Århus midtby.

Byggeriet

Byggeriet på ejendommen er oprindeligt udført af maskinfabrikken Campen i perioden fra 1957 til 1998, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog ejendommen og videreudviklede denne til nuværende kontorer og butikker. Ejendommen blev totalt ombygget og renoveret i perioden 1998-2000, og har siden gennemgået flere ombygninger ligesom facader løbende vedligeholdes. Byggeriet er opført i murede ydervægge, hvilke er pudset og malet. Tag er built-up tag belagt med tagpap. Tagrender og nedløb af zink. Vinduer er aluminiumsvinduer med termoglas.

Lejemålet

Lejemålet er indrettet til showroom og kontor, det fremtræder indvendigt meget præsentabelt med fantastisk loftshøjde, dertil åbne og lækre kontorer foruden møderum og tekøkken. Der er mulighed for at lejer efter aftale kan tilgå Workspace kontorhotel fællesfaciliteter så som kantine og konferencelokaler. Lejemålet overtages nyistandsat efter nærmere aftale. Kontakt os for fremvisning.

Kontakt udlejningschef Jacob Cailani Ladefoged på 28 69 25 65 for nærmere drøftelse af mulighederne. Vi glæder os til at fremvise lejemålet.

 • Pris / M²
  Kr. 1.067,-
 • Størrelse
  1.516 m²
 • Depositum
  6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • Fællesudgifter
  95 kr. pr. m² + moms
 • Varme
  60 kr. pr. m² + moms
 • Vand
  Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • EL
  Efter forbrug, direkte til leverandør
 • Parkeringsmuligheder
  Kr. 800 / stk. pr. måned + moms
 • Binding
  Gensidigt fra 3 - 20 år, efter aftale
 • Overtagelse
  Efter nærmere aftale
 • Opsigelse
  6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65
Kontakt os idag