Skovvejen 2A, 8000 Århus C ,
Aarhus


Galleri
kort
Fuldskærm

Centralt beliggende i den nordlige del af det attraktive havneområde, ved siden af eksisterende lystbådehavn og den nye havnefront, opleves Østbanepakhuset. Ejendommen er synlig set fra Skovvejen og med ny anlagt parkeringsareal og grøn beplantning fra 2015-2016 fremtræder ejendommen præsentabel og charmerende. Desuden er området tæt beliggende på byens handelsgade og i gåafstand findes frokostrestauranter, supermarkeder og specialbutikker. Af lejere nævnes web- & reklamebureauet Klean, arkitektvirksomheden Hune & Elkjær, interiørvirksomheden Martela foruden den anerkendte vinhandel; Kjær & Sommerfeldt samt IT virksomheden Pentia.

Bygningen er oprindeligt opført i 1897, som Pakhus til Østbanegården, og har indtil 1990 fungeret som jernbanepakhus. Oprindeligt er ejendommen opført i røde mursten, med trævinduer og med tagpap på taget samt kviste. Bygningen har en betydelig overdækning og udhæng i form af halvtage langs siderne.

For enderne er trapperummene udvendigt beklædt med træ. Mogens de Linde overtog bygningen i 1990 og tilførte bygningen, ved hjælp fra Arkitekt Knud Krøll, en større istandsættelse, herunder kviste, 2 trappetårne, nye vinduer og døre. Bygningen er bevaringsværdig. Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde jer velkommen til en særlig charmerende ejendom med sin egen stil.

Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65