Hent prospekt
Galleri
Plantegning
kort
Fuldskærm

Beliggenhed

Unik mulighed for at samle virksomhedens aktiviteter på en meget attraktiv adresse i Århus Centrum, og tilmed i kort gåafstand til Letbane, Banegård samt Rutebilstation.

Området

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af butikker, kontorvirksomheder samt hyggeligt cafemiljø. Området har gennemgået den endelige udvidelse af den nu frilagte Å og bærer præg af midtbyens hyggelige restaurant og cafemiljø langs Åboulevarden. Med kort gåafstand til offentlige transportmidler, hotelfaciliteter, biblioteket ”DOKK 1”, indkøbsmuligheder i specialbutikker samt Magasin mærkes det pulserende byliv.

Ankomst

Lejemålet entreres fra Åboulevarden, herfra via trappe eller elevator til hver etage. I gårdmiljø forefindes mulighed for at tilleje 2 p-pladser. Rutebilstationens utallige busforbindelser samt ny Letbane er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det særdeles nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra lejemålet.

Byggeriet

Ejendommen er opført i 1962, som et stilfuldt og karakterfuldt industrihus tegnet af Friis og Moltke - på et tidspunkt, hvor Århus Å var rørlagt under gaden. Siden er konjunkturerne som bekendt vendt i mere miljømæssig og rekreativ retning, og huset har fået nye funktioner. Bygningen er opført i seks etager, hvoraf sjette etage tidligere var indrettet som herskabsbolig med taghave. Til konstruktionen er anvendt insitu støbt jernbeton dimensioneret til svære belastninger. Den prægnante facade mod Åboulevarden er udført i beton støbt mod forskalling af sandblæste ru brædder. De karakteristiske horisontale lameller foran vinduesbåndene er udført af strengbeton og har til formål at virke som solafskærmning. Ved siden af porten er opsat et kunstværk udført af maleren; Emil Gregersen.

Lejemålet

Lejemålet har gennem de seneste 2 år gennemgået en total istandsættelse indvendigt fra A-Z, og forventes endelig istandsat med en helt ny tagterrasse til overdragelse fra januar 2021. Ejendommen entreres via indbydende glasparti og herfra med trappe eller via elevator til ejendommens 4. sal. Der tilbydes særdeles gode rammer til virksomhedens ansatte med NYE vinduer mod Åen, hvorfra der opnås dejligt lysindfald og de horisontale lameller sikrer samtidig optimale arbejdsforhold for virksomhedens ansatte. Lejemålet indrettes med nye lækre gulve og delvist åbne kontorer, hertil nye mødelokaler, nye toiletter samt nye køkkenfaciliteter. Endeligt installeres ny ventilation i hele ejendommen. Vi glæder os til at fremvise lejemålet for jeres virksomhed.

Kontakt os for en besigtigelse af lejemålet på tlf. 86 16 57 00 eller kontakt udlejningschef Jacob Cailani Ladefoged på tlf. 28 69 25 65 for nærmere drøftelse af mulighederne.

 • Pris / M²
  Kr. 1.283,-
 • Størrelse
  490 m² kontor samt tagterrasse på 186 m²
 • Depositum
  6 måneders leje + moms, årlig regulering heraf.
 • Fællesudgifter
  194 kr. pr. m2
 • Varme
  60 kr. pr. m2
 • Vand
  Normal forbrug inkluderet i fællesudgifter
 • EL
  Efter forbrug, direkte til leverandør
 • Parkeringsmuligheder
  Op til 2 stk. p-pladser kan tillejes, kr. 1.000 pr. stk. pr. måned + moms
 • Overtagelse
  Fra 1. januar 2021 eller efter nærmere aftale
 • Opsigelse
  6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned.
 • Energimærke
  E
Kontakt vedr. Erhverv
Jacob Cailani Ladefoged
Udlejningschef

jcl@delinde.dk
86 16 57 00
28 69 25 65
Kontakt os idag