Ejendomsudvikling igennem et halvt århundrede

Vi har gemt det bedste af historien til dig.

På nogle af de mest attraktive adresser i Aarhus og København har vi stået i støv til anklerne og fået et smil på læben over de ældgamle bjælker, en særlig type sten eller et kunstfærdigt stykke håndværk, som pludselig kommer til syne under restaureringen. Fascinerende er det også at tage trappen til første sal i Kuglegården og vide, at trinnene blev lavet så påfaldende små, så marinens mænd lettere kunne bære det tunge skyts op.

Byggeselskab Mogens de Linde har alle dage været drevet af en stor begejstring for enestående bygninger og den historie, der gemmer sig i dem. Vi har brugt et halvt århundrede på at opbygge en portefølje som ingen andre, både hvad angår beliggenhed og beskaffenhed. Når vi overtager en bygning, trænger den typisk til en meget kærlig hånd – og det får den så. Efter alle kunstens regler. 

Vores umage indsats er flere gange blevet anerkendt med priser fra Aarhus Kommune og roser fra fredningsmyndighederne, og begge dele tager vi med glæde imod. Men den største glæde er selve arbejdet med at få fingrene i de fine bygninger, se potentialet, gå på opdagelse i skjulte detaljer og gamle materialer, pille ned og bevare, genbruge og genskabe, istandsætte i oprindelig stil, indrette med moderne kvalitetsbevidsthed og opleve, at lejerne og lokalområdet værdsætter resultatet.

Uanset om bygningen er fra 1749 eller 1947, og om den har dannet ramme om kærlighedsmøder mellem dronning Caroline Mathilde og Struensee eller fagforeningsmøder mellem aarhusianske skraldemænd, er det med den samme respekt for historien, at vi tager arbejdshandskerne på. Og vi tager dem først af igen, når vi med stolthed kan invitere indenfor til en fremvisning. Vi glæder os til at møde dig.

historie

Læs om vores historie her.