Er du vores nye ejendomsfunktionær?

København K

Har du erfaring med vedligeholdelse af bygninger og udendørsarealer? Er du i stand til at udføre forskelligartede opgaver inden for håndværk? Og kan du trives med en høj grad af selvstændighed i planlægning og tilrettelæggelse af din hverdag? Så er du måske vores nye ejendomsfunktionær i København.

Byggeselskab Mogens de Linde administrerer og udvikler egne ejendomme i Aarhus og København og beskæftiger i alt 30 medarbejdere i den daglige drift.

Vi er én af landets førende spillere indenfor fredede og bevaringsværdige ejendomme, og for os er det en kunstart at istandsætte ejendomme med respekt for historien og kulturarven. Vi er en familieejet virksomhed, vi sætter et højt kvalitetsniveau, vægter troværdighed og baserer os på godt købmandskab.

Stillingen

Som ejendomsfunktionær hos Byggeselskab Mogens de Linde vil du være ansvarlig for at opretholde et højt kvalitets- og serviceniveau over for vores lejere, både erhverv og private, samt udføre praktiske opgaver på vores ejendomme. Vi søger en person, der kan arbejde selvstændigt og trives med frihed til at planlægge og tilrettelægge hverdagen.

Arbejdsopgaverne vil være afvekslende og interessante, og vil omfatte:

• Vedligeholdelse og drift af bygninger og udendørsarealer

• Tilsyn med varmecentral og øvrig driftsteknik

• Pleje af grønne områder

• Renholdelse

• Udføre mindre reparationer på inventar og bygninger

Kvalifikationer

Den ideelle kandidat har en baggrund med uddannelse og erfaring fra branchen, og gerne erfaring fra andre håndværksfag, da der vil være mange forskelligartede opgaver.

Da der kan være fysisk krævende opgaver, forventes det, at du er i god fysisk form. Det er også vigtigt, at du har erfaring med brugen af moderne maskiner, lige fra hækkeklippere til traktorer.

Vi lægger også vægt på, at du er mødestabil og fleksibel uden for almindelig arbejdstid, da der kan opstå situationer, hvor det er nødvendigt.

Kørekort er påkrævet, og trailerkort vil være ønskeligt.

Vi foretrækker ansøgere med bopæl i København eller tilstødende kommuner.

Du tilbydes

Som en del af vores team vil du indtage en udfordrende og selvstændig rolle i et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Du vil blive præsenteret for spændende og varierede opgaver, der vil holde dig motiveret og engageret. Lønnen vil blive fastsat baseret på dine kvalifikationer og erfaring.

Den ugentlig arbejdstid er 37 timer. Tiltrædelse snarest muligt.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og CV til os på lhm@delinde.dk snarest, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Matzen på +45 61 24 05 77.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ejendomsudvikling igennem et halvt århundrede