Kannikegades nye lejer


Byd velkommen til DemensCentrum Aarhus:

DemensCentrum Aarhus er eksisterende lejer på adressen Kannikegade 18, og overtager 2. sal i samme ejendom, som er blevet endeligt istandsat af ejendommens ejer; Byggeselskab Mogens de Linde.

DemensCentrum Aarhus er en del af Aarhus kommune og arbejder målrettet mod at skabe de bedst mulige vilkår for personer med demens og deres pårørende.

DemensCentrum Aarhus tilbyder træning, rehabilitering, undervisning, uddannelse og rådgivning på Kannikegade 18 og kan nu glæde sig over at overtage den øverste etage i ejendommen. 

Kannikegade 18:

Kannikegade 18 er placeret i centrum af Aarhus ved Skolegade & Kannikegade, og derfor særdeles godt placeret i forhold til både ny letbane, rutebilstation og busforbindelser.

Bygningen er malet i karakteristiske og fremtrædende farver, som giver ejendommen et særligt charmerende præg. Fra gaden er der indgang af det stumpvinklede hjørne mellem Kannikegade og Skolegade. Her går man igennem portåbningen og kommer ind i et charmerende brostensbelagt gårdmiljø.

Indvendigt pryder det eksisterende parketgulv lejemålets øverste etage, som også har godt lysindfald fra de mange ovenlysvinduer på etagen. Lejemålet har skråvægge med loft til kip, hvilket giver en fornemmelse af mere rum, samtidig med, at der skabes en stemning af hygge og charme.

Lejemålet er bestemt et unikt sted, som DemensCentrum Aarhus bliver glade for.

Hvor ligger lejemålet?:

Med placeringen parallelt med Åen, ligger Kannikegade mellem Skolegade og Sct. Clemens Torv. Aarhus teater og flere velkendte restauranter er nabo til dette flotte lejemål. Beliggenheden er derfor særdeles attraktiv og centralt placeret i midtbyen.

Følg processen:

Vi har renoveret og istandsat vores lejemål på Kannikegade 18. Du kan her se det færdige resultat af lejemålet og høre mere om de nye lejere på adressen her på siden.