Alternate Text
se kort

Til salg

Til leje

Udlejet

Kontorhotel

Se prospekter herover


Nyd stor fleksibilitet i inspirerende rammer

Kontorhotellerne WORKSPACE og WORKPLANET tilbyder udlejning af kontorer i en række forskellige størrelser, og har du brug for flere lokaler tæt på hinanden, vil dette også kunne lade sig gøre.
Byggeselskab Mogens de Linde giver alle virksomheder mulighed for inspirerende og professionelle rammer samt et behageligt miljø for de mennesker, der skal virke i dem. Uanset om du er iværksætter eller etableret virksomhed, kan du uden de store investeringer få styr på de fysiske rammer. Et inspirerende miljø kan medvirke til erhvervsmæssig succes.
Kontorhotellerne sat i moderne og innovative løsninger med fokus på fællesskab og interaktion. Ved leje af et kontor undgår I at bruge unødig tid på logistik og administration. Vores kontorhoteller har alle de faciliteter, der hører sig til et moderne erhvervscenter.
Kontorhotellernes innovative design gør, at jeres virksomhed har mulighed for at udvide sine eksisterende aktiviteter på samme adresse, for derved at undgå en omkostningstung flytning af virksomhedens medarbejdere og dennes aktiviteter. Erhvervslejemål passer muligvis ikke til din virksomheds behov, hvilket gør kontorhoteller til et fantastisk alternativ.

Central beliggenhed

Kontorhotellerne er beliggende centralt med kort afstand til Aarhus centrum og til omfartsveje. Der findes p-pladser for jer og jeres kunder umiddelbart udenfor både WORKSPACE og WORKPLANET.

Kontakt os

Med vores kontorhoteller tænker vi i deleøkonomi og stordriftsfordele, hvilken gavner din virksomhed både økonomisk og socialt. Vi har skabt unikke rammer for virksomheder, der værdsætter fællesskab, professionalitet og innovation.
Ønsker du at opleve WORKSPACE og WORKPLANET ved en fremvisning, så kontakt os på tlf. 86 16 57 00.

Vis mere