Tidsbegrænset kontorlejemål i ”Base Camp” på Holmen

OBS! Lejen 900 kr./m². Aconto fællesudgifter på 430 kr./m² . Aconto varme 70 kr./m².

I det kreative og livlige miljø på Holmen, kun 5 minutters gang fra Indre By, udbyder vi nu et 972 m² kontor til midlertidig leje, frem til december 2024. Ejendommen på Danneskiold-Samsøes Allé 24 er velholdt og byder bl.a. på et lyst og åbent kontormiljø, mødelokaler, altan samt tekøkken.

Området

Base Camps placering i begyndelsen af Holmen, på Arsenaløen, er omgivet af charmerende kanaler og havnebusser, og ligger i kort afstand fra Kongens Nytorv og Christianshavn metrostation. Holmen er et populært område for kreative virksomheder hvor især mange bevarede forsvarsbygninger og grønne områder præger miljøet. Holmen består af flere områder, herunder Frederiksholm, som ligger nord for Arsenaløen og består primært af boligbyggeri. Naboen, Christiansholm/Papirøen mod Inderhavnen, er i øjeblikket ved at blive udviklet til et stort projekt med kulturelle tilbud, boliger og erhverv. I 2023 vil den nye grønne operapark med underjordisk parkeringsanlæg stå færdig. Holmen er let tilgængelig via Inderhavnsbroen til Nyhavn, og via Danneskiold-Samsøes Allé til Christianshavn, hvor metrostationen kan nås på en 10 minutters gåtur. Desuden går bussen lige til døren, og p-pladser kan tillejes på området.

Ejendommen

Lejemålet ligger i et tidligere område tilhørende forsvaret, kendt som 'Base Camp'. Bygningen har facade ud mod Danneskiold-Samsøes Allé og blev opført i 1959 med solide materialer til brug for forsvarets mange aktiviteter på Holmen. Efter overdragelse til civil brug har ejendommen haft forskellige formål, senest som kreativ tegnestue og kontor for et arkitektfirma. Naboer til ejendommen inkluderer Fitness World og Netto.

Lejemålet

Lejemålet består af 972 m², indrettet med egeparket gulve, rå betonsøjler og rytterlys vinduer i taget, hvilket giver et naturlig og imponerende lysindfald.

Lejemålet er beliggende på 1. sal i en velholdt ejendom og har tre separate indgangspartier fra udvendige ståltrapper. Indvendigt byder lejemålet på storrumskontor, tekøkken, mødelokaler, toiletfaciliteter, samtalerum og cellekontorer, så der er plads til alle former for kontoraktiviteter.

Til lejemålet medfølger også en 2. sal, som kan udnyttes til møderum/depot/frokoststue. Fra 2. sal kan lejer via trappe tilgå en privat tagterrasse med en fantastiske udsigt til livet på Holmen.

Idet lejemålet er tidsbegrænset, overtages lejemålet som det forefindes.

Danneskiold-Samsøes Allé 24, 1. sal, 1434 København K

Lejevilkår

 • 972 m²
 • 900 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 430 kr./m² per år + moms
 • 70 kr./m² per år + moms
 • Inkluderet i fællesudgifter
 • Betaling direkte til leverandør
 • Kr. 1.200 / stk. pr. måned + moms
 • Midlertidig leje t.o.m. dec. 2024
 • 1. december 2023
 • F

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Danneskiold-Samsøes
Allé 20 m.fl., Base Camp, København

1961
Fornyet liv i Forsvarets gamle lokaler

Base Camp på Holmen er en af forsvarets tidligere bygninger på det historiske område Holmen opført af Forsvarets Bygningstjeneste i 1961. Bygningen er opført i gedigne materialer til brug for forsvarets mange aktiviteter på Holmen herunder værksteder og kontorer. Efter overdragelse til civil brug har ejendommen betjent mange forskellige brugere. Aktuelt huser ejendommen foruden et fitnesscenter (Fitness World), et mediebureau (Cabana), administration og Netto.

Ejendommen er placeret på en af øerne (her Arsenaløen) anlagt som en del af Holmen. Områdets særlige karakter og driftige udvikling, bidrager til at man her får en særlig fornemmelse og oplevelse. En oplevelse der må forventes forstærket efterhånden, som området udvikler sin helhed.

Om Ejendommen
Prospekt