Tilbage i 1974, bevægede to unge brødre for første gang ind på ejendomsmarkedet

Sammen med sin tvillingebror debuterede Mogens de Linde med udvikling af ejendomsprojekter. Blandt de første projekter var de lidt undervurderede gamle pakhuse i Aarhus. 

Men snart skulle udviklingen komme til at gå meget stærkt. Med nytænkning og fremsynethed opkøbte og udviklede de to brødre op igennem 80´erne en række ejendomme i deres fælles ejendomsselskab. På et tidspunkt var virksomheden dog blevet så stor, at brødrene blev enige om at dele den mellem sig. 

Således gik det til, at Byggeselskab Mogens de Linde i dag fokuserer på udvikling og restaurering af karakteristiske ejendomme til egen portefølje. Selskabet administrerer selv alle ejendomme, som samlet udgør ca. 250.000 etagemeter.

Ejendommene er primært beliggende i Aarhus, men selskabet råder også over 15.000 kvm. på Holmen i København og var bygherre på Quintus Bastionen, der som det første private erhvervslejemål på Holmen blev indviet i 1998. Siden 2001 har firmaet desuden udviklet og renoveret Sadolin Parken på Amager. Senere er også Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft blevet udviklet og renoveret.