Vores innovative holdning til udviklingen af erhvervsejendomme baserer sig på et højt kvalitetsniveau, troværdighed og menneskelig service.

Kommende ejendomsprojekter

Når vi i Byggeselskab Mogens de Linde udvikler ejendomme, tænker vi altid helheden ind i projekterne. På den måde sikres ejendommenes langsigtede værdi. Vi udvikler og opfører ejendommen inden for bolig, erhverv og retail. Ejendommene spænder fra mindre boligbebyggelse til nye større erhvervsbyggerimed boliger, kontorer og butikker. Her finder du nogle af de ejendomme, vi lige nu eller indenfor den kommende tid, skal i gang med at udvikle.

 

Eksklusive ejerlejligheder og rækkehuse med helt unik beliggenhed på Quintus Bastionen SÆLGES

Boligerne etableres i de eksisterende ejendomme, som tidligere blev benyttet af Søværnet. Der etableres 19 rækkehuse på ca. 88-133 m² og 23 ejerlejligheder på 87-175 m², alle med salg for øje. Boligerne etableres med nænsom hånd og med respekt for bygningernes historiske betydning, men opgraderet på alle tænkelige måder og med brug af kvalitetsmaterialer. Oprindelige konstruktioner vil, hvor det er muligt og praktisk, være synlige for at skabe en sammenhængende fortælling om boligens tidligere funktion og områdemæssige tilknytning.

                                               

 

 

Tilmeld dig nyheder omkring Quintus Bastionen

 

Se gamle nyheder omkring Quintus Bastionen


#1
 Følg med i byggeriet af dit nye hjem på Holmen i København

 

#2 Er du stadig interesseret i et eksklusivt hjem på Holmen i København?

 

#3 Her får du nyt om byggeriet på Quintus Bastion

 

#4 Nyt fra havnefronten

 

#5 Book tid til en fremvisning

Bliv en del af næste kapitel i Bryggergårdens unikke og hundredårige industrihistorie.

Byggeselskab Mogens de Linde overtog Bryggergården i foråret 2016 og har nu påbegyndt en gennemgribende renovering af hele komplekset med udvikling af erhvervslejemål for øje. Bryggergården ligger i Københavns nye internationale erhvervsområde ved Amager Strandvej tæt på både Metro og Københavns lufthavn. Bryggergården byder på hele sin unikke industrihistorie, der daterer sig helt tilbage til 1749. For den kræsne lejer åbner Byggeselskab Mogens de Linde nu Bryggergårdens næste kapitel og byder på mere end 5000 m² ny-istandsat erhvervslejemål til kontor, showroom, forretninger, fitness og wellness tilbud samt restauration.

 

Kontakt Klaus Bendix Poulsen for nærmere info på 86 16 57 00