Alsidig projektleder til projektering og byggeledelse

København K

Har du passion for og erfaring med ombygning og renovering af bevaringsværdige og fredede bygninger samt kendskab til nybyggeri i tilknytning hertil? Har du en solid byggeteknisk baggrund og vil du gerne være med til at udvikle spændende og unikke projekter inden for erhvervsejendomme/-udlejning? Ønsker du en alsidig stilling i en solid og velkonsolideret dansk virksomhed, hvor du kan kombinere projektering med byggeledelse i en rolle som aktiv bygherre?

Om virksomheden:

Byggeselskab Mogens de Linde A/S udvikler og udlejer primært erhvervsejendomme. Vi spænder over hele spektret fra boliger og kontorlokaler til domicil, kontorhoteller, butikker, produktions- og lagerlokaler. Vi har ejendomme i Aarhus og København med i alt ca. 35 medarbejdere til den daglige drift og udvikling.

Ud over en bæredygtig holdning til udviklingen af erhvervsejendomme, baserer vi vores virke på et højt kvalitetsniveau, troværdighed og menneskelig service.

Læs mere om Byggeselskab Mogens de Linde A/S på www.delinde.dk.

Om stillingen

Til Byggeselskab Mogens de Linde A/S i København søger vi en alsidig projektleder , som bliver en del af et stærkt og kompetent team med mange års byggeerfaring, hvor du vil arbejde med projektering og byggeledelse. Du får ansvaret for dine projekter fra start til slut, men har løbende sparring med dine kollegaer, den tekniske chef, direktionen samt arbejdende bestyrelsesformand. Opgaverne spænder bredt fra små og store ombygninger til større nybyggerier. Du vil i stillingen også arbejde sammen med eksterne faste samarbejdspartnere som arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og myndigheder.

Stillingen som projektleder er en særdeles spændende og udviklende stilling, hvor du skal kunne agere selvstændigt og forestå projektering med løbende tilpasning/ændringsforslag, økonomistyring og projektledelse i en omskiftelig hverdag.

Dine primære opgaver vil være:

 - Projektering af byggeprojekter indenfor ombygning og renovering, også af bevaringsværdige og fredede bygninger samt nybyggeri.

- Planlægning & økonomi, samt dialog med entreprenører og håndværkere samt tilbudsindhentning

- Byggeledelse og opfølgning af leverandører/håndværkere på renoverings-/ombygningsprojekter

- Dokumentation og kvalitetsstyring

- Sikre succesfulde eksekveringer af byggeprojekter

- Dialog med myndigheder og udarbejdelse af materiale til myndighedsansøgninger m.v.

- Professionel, imødekommende og engageret samarbejdspartner for firmaets erhvervskunder

Udover projekterne vil du blive inddraget i løbende vedligehold og drift af den eksisterende ejendomsportefølje. Du arbejder ud fra kontoret i København, og refererer til den administrerende direktør og med løbende sparring med arbejdende bestyrelsesformand.

Om dig

Du har en teknisk uddannelse som bygningskonstruktør/-ingeniør, og har formentlig også en håndværksmæssig uddannelse/baggrund. Du har erfaring med projektering og arbejder sikkert med revit/AutoCAD m.v., ligesom det vil være en fordel, hvis du har erfaring med byggeledelse fra en ejerleddet virksomhed. Udover dine evner til at levere projekterne inden for de aftalte rammer vægtes ihærdighed, troværdighed og gode kommunikationsevner over for de involverede parter. Du er god til at tage ansvar og planlægge dine opgaver trods løbende justeringer kan forekomme. Derudover trives du i et travlt miljø, som i perioder stiller krav til din fleksibilitet og tilstedeværelse.

Er du interesseret?

Byggeselskab Mogens de Linde A/S tilbyder en alsidig og udfordrende stilling i et velkonsolideret ejerleddet firma med gode kollegaer med lang anciennitet. Løn forhandles ud fra dine kvalifikationer.

Den perfekte kandidat er alt det, der er beskrevet ovenfor. Men vi hører gerne fra dig, hvis du – uden at kunne sætte flueben ved alt det nævnte – mener at kunne være den rette kandidat. Send din ansøgning og CV til direktør Klaus Bendix Poulsen på kbp@delinde.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ejendomsudvikling igennem et halvt århundrede