Galleri
Fuldskærm

Udbygning på Åboulevarden 22


Følg med i processen:

I Byggeselskab Mogens de Linde har vi altid spændende projekter på tegnebrættet. I denne omgang drejer det sig om at bygge 2 ekstra etager på sidebygningen på Åboulevarden 22, hvorpå en ca. 200 kvm tagterrasse etableres øverst. Se billederne i vores galleri og følg udviklingen fra start til slut.

Byggebranchen:

I byggebranchen kræver flere restaureringsprocesser og istandsættelser tilladelser fra kommunen, før et projekt kan påbegyndes. For Byggeselskab Mogens de Linde gælder samme præmisser og en mindre udfordring, er projektet på Åboulevarden i form af to ekstra etager og en tagterrasse på sidehuset endelig ved at være klar til at kunne blive igangsat, forventeligt til april 2019.

Tilbygning Åboulevarden 22:

Et af projekterne for Byggeselskab Mogens de Linde i 2018 og 2019 har handlet om en tilbygning af sidehuset på Åboulevarden 22. På tegnebrættet har flere løsninger været i spil og i en af tegningerne har planen været, at der skulle udgraves en mulig ny parkeringskælder under brostensbelægningen i gårdområdet mellem Kannikegade og Åboulevarden. Grundet et naturhistorisk fund på pladsen, blev projektet sat på pause, da Moesgård museum skulle gennemgå fundet og værdien heraf før det videreforløb kunne planlægges. 

Efter denne opdagelse er udgravningen af parkeringskælderen under ejendommen på Kannikegade skrinlagt. Planerne omhandlende sidebygningen og tag dækket er stadig intakt og vil blive igangsat, forventeligt til april. Sidebygningen udvider med ekstra m2 og i forbindelse med sidebygningens 3. sal vil taget på sidebygningen blive afsluttet med en stor tagterrasse, hvorpå nye lejere kan få glæde af heraf og nyde den friske luft.

Hvor ligger lejemålet?:

Tilbygningen er en del af Byggeselskab Mogens de Lindes store lejemål Åboulevarden 22, som er placeret i midten af Aarhus med udsigt til åen - Et af Aarhus by's kendte vartegn. Med cafémiljø tæt på havet er dette en meget eftertragtet beliggenhed for mange virksomheder, som ønsker gode faciliteter midt i centrum. Den offentlige transport nås på 5-10 minutters gang, hvad enten man skal fange bybussen eller togstationen, letbanen og anden transport. Samtidig ligger lejemålet tæt på Dokk1, hvor der er mulighed for parkering. I tillæg til projektet, udvides og tilbygges parkeringsområde, som kan lejes af Byggeselskab Mogens de Linde, hvis det ønskes.