Airtame flytter ind på Kuglegården i København


Byggeselskab Mogens de Linde er påbegyndt istandsættelsen af Kuglegården. Læs med her for at blive opdateret i processen. 

 

Følg med i processen:

Istandsættelsen af bygning 13 er påbegyndt, så vi kan overdrage bygningen primo 2019 til den nye lejer. Galleriet vil ”løbende” blive opdateret med nye billeder i, så du kan følge med i processen.

 

Byd velkommen til Airtame:

Airtame bliver lejer af det flotte og unikke kontorlejemål i bygning 13 på Kuglegården. Airtame er en IT-virksomhed, der arbejder med trådløse streamingløsninger. Airtame er målrettet på at skabe de bedste produkter til deres kunder, hvilket er i tråd med Byggeselskab Mogens de Lindes værdi om at levere et højt kvalitetsniveau til vores lejere. Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde Airtame velkommen i de fantastiske omgivelser, som Kuglegården tilbyder. Læs mere herom i artiklen fra Børsen, som du kan finde her. 

 

Bygning 13:

Bygning 13 skal ”huse” IT-virksomheden Airtame fra januar 2019. Bygning 13 er mere en 200 år gammel og rummer derfor både en fantastisk historie og en særlig charme. Via præsentabel indgang og trappesats er der en fantastisk loftshøjde i stueetagen. Store karakteristiske rundbuede porte og vinduespartier indbyder til et dejligt lysindfald i lejemålet, som får lejemålets kvaliteter til at ”skinne igennem”. Herfra er fantastisk udsigt ud over Arsenalgraven, hvor man kan se henholdsvis Operahuset til højre og Amalienborg til venstre.

 

Hvor ligger lejemålet?:

Bygning 13 ligger i Kuglegården, som siden 1700-tallet har været i Forsvarets besiddelse. Kuglegården ligger på Holmen i København og er omgivet af de charmerende kanaler, som er et af de mange kendetegn ved København. Med opførelsen af stibroerne der forbinder de mange øer, er der kort afstand fra Kuglegården til Nyhavn, Kongens Nytorv og Christianshavn. En unik placering midt i København for virksomheder, der ønsker at leje sig ind i en fantastisk og sjælden udbudt ejendom.