Galleri
Fuldskærm

Ændrede planer for en del af Kuglegården


Nobis Hospitality Group og Byggeselskab Mogens de Linde har truffet en gensidig beslutning om at aflyse hotelprojekt , der skulle have været en del af Kuglegården på Holmen i København. Årsagen er den store usikkerhed i hotelbranchen forårsaget af COVID-19.

Selvom forberedelserne til det nye hotel har været undervejs i længere tid, er selve byggeprocessen af det planlagte hotel kun knapt påbegyndt. Dette giver byggeselskabet mulighed for at justere anvendelsen af de pågældende bygninger fra hotel til kontorer og showrooms. Hotellet skulle have stået færdigt i vinteren 2023.

Byggeselskabet så naturligvis frem til det nye hotelbyggeri, men ser det også som en god mulighed for andre beboere, der nu kan få glæde af de enestående, historiske bygninger fra 1740’erne. “Vi har hele tiden oplevet stor efterspørgsel på Kuglegårdens bygninger, så vi ser det som en positiv mulighed for at udbygge det enestående miljø af kreative virksomheder, der allerede er flyttet ind på Kuglegården“, siger bestyrelsesformand Mogens de Linde og tilføjer:

“Og vi er stolte over at kunne gøre ét af landets hidtil mest lukkede områder tilgængelige for lejere, som dermed kan være med til at skrive de næste kapitler i ejendommens historie.”

Der udarbejdes justeret planer for ejendommene, og så vil de ledige lejemål bliver annonceret snarligt her på siden. Pressehenvendelser er velkomne til lisa@delinde.dk.