Galleri
Fuldskærm

Åboulevarden 22


Følg med i processen:

På Åboulevarden 22 er Byggeselskab Mogens de Linde igang med et større istandsættelsesforløb, hvor 5 etager istandsættes og en mindre udvidelse er på tegnebrættet i form af en ny tilbygning. Følg udviklingen i galleriet, hvor vi løbende opdaterer med nye billeder.

Plads til mange:

Da vores ejendom på Åboulevarden består af 5 etager, har vi mulighed for at byde flere virksomheder velkommen i de lækre nye lokaler, som byder sig til på adressen. Nye lejere har mulighed for at være med til at sætte deres præg på indretningen af sit kommende lejemål. Det giver din virksomhed, unik mulighed for at tilpasse jeres indretning på bedst mulig vis.

Åboulevarden 22

Vores vision med bygningen er, at føre den tilbage til sit oprindelige udtryk. Vi har derfor sandblæst alle indvendige betonoverflader for at få det ”rå” betonudtryk frem. De originale skiferplader pryder stadig trin og reposer i begge trappeopgange. På de enkelte etager udføres gulve med betongulve eller plankegulve i træ. For at skabe bedst mulig loftshøjde på etagerne, føres alle varmerør og ventilation synlige. Bygningen er oprindelig opført med hvide træbetonlofter og de nye lofter udføres i lys troldtekt med integrerede lysskinner. Det sikre en god akustikdæmpning og baggrundsbelysning i kontorerne forude bedst mulig loftshøjde.

Hele ejendommen udføres med ny tidssvarende ventilation med køl.  

Åboulevarden 22 er oprindelige tegnet af Friis og Moltke og opført af Bruun og Sørensen i 1962. De opførte ejendommen til deres smedevirksomhed, der udviklede og udbredte fjernvarmenettet i Danmark.

Hvor ligger lejemålet?

Åboulevarden 22 ligger centralt placeret ved Åen i Århus. Her er glimrende mulighed for offentlig transport både i form af letbanen, rutebilstationen og Århus hovedbanegård som ligger inden for kort afstand. Gårdmiljøet bliver udvidet med et ekstra p-etagedæk, hvilket giver nye lejere i ejendommen mulighed for at leje flere p-pladser af Byggeselskab Mogens de Linde. Derudover kan nye lejere finde supplerende parkeringsmuligheder i Dokk1 og Sallings p-hus, som ligger tæt på Åboulevarden 22.