Galleri
Fuldskærm

Nobis Hotel åbner på Kuglegården


NYT SAMARBEJDE:

Del af historisk bygningsværk bliver omdannet til hotel

 

Byggeselskab Mogens de Linde har indgået en aftale med Nobis Hospitality Group, om at hotelgruppen skal åbne nyt hotel på en af byggeselskabets grunde i København. Hotellet kommer til at ligge på Holmen og forventes at åbne i vinteren 2023.

 

Det nye hotel bliver del af det historiske bygningsværk Kuglegården, som tilbage i 1742 blev bygget for den Danske Flåde, af en af datidens førende arkitekter Philip de Lange. Kuglegården har tidligere været et af landets mest lukkede områder, da det altid har været ejet af Forsvaret og Efterretningstjenesten. Med det store udviklingsprojekt, der allerede er godt i gang, og hvor de første lejere allerede er flyttet ind, bliver området åbnet for offentligheden. Hotellet bliver del af et nyt byrum - hvor ambitionen er, at de maritime bygninger kommer til at skabe en levende ramme for både københavnere og besøgende. 

 

Mogens de Linde, bestyrelsesformand for Byggeselskab Mogens de Linde, siger: “Vi er stolte af at byde velkommen til et hotel, der har et meget personligt præg. Nobis er en svensk kæde, der har stor forståelse for vores kultur, og som sætter pris på et lokalområde med stort historisk præg. Vi ved, at deres værdisæt vil matche Kuglegårdens enestående, intime område og at de kan være med til at skabe et levende område for både lokale og tilrejsende.”

 

Hotellet bygges i samarbejde med arkitektfirmaerne Gjøde & Partnere Arkitekter og C.F. Møller Architects, og kommer til at indeholde 294 værelser, spa, restaurant, bar, mødelokaler og event faciliteter fordelt på 15.000 kvm. Det bliver hotelgruppens andet hotel i København, efter kæden åbnede det 5-stjernede Nobis Hotel Copenhagen nær Tivoli i 2017.

 

Andreas Cavallius, Vice President Business Developer at Nobis Hospitality Group uddyber: “Vi ser et stort potentiale i København, og i særdeleshed i Holmen som lokation. Her er man omgivet af vand samtidigt med at byens pulserende liv er lige rundt om hjørnet. Det har været vigtigt for os bevare den kulturelle kerne i de historiske bygninger, og her har vi fundet en enormt erfaren og kompetent partner i Byggeselskab Mogens de Linde.”

  

Pressehenvendelser bedes rettet til Lisa de Linde: lisa@delinde.dk

 

Se Berlingskes historie her: https://www.berlingske.dk/kultur/historisk-bygning-i-koebenhavn-bliver-til-luksushotel 

Læs med på Estate Medias artikel: https://estatemedia.dk/dk/2020/02/07/mogens-linde-bag-nyt-hotel-paa-15-000-kvm-koebenhavn/ 

Ejendomswatch har også skrevet om historien: https://ejendomswatch.dk/secure/Ejendomsnyt/Investorer/article11925148.ece 

Og Byens Ejendom fortolkning kan du læse her: https://byensejendom.dk/article/nyt-hotel-i-kuglegaarden-paa-arsenaloen-aabner-i-2023-29846