Artikler


Ønsker du at læse mere om bygge- og restaurations branchen?

Så er du kommet til det rigtige sted. Her på siden vil du blive opdateret med seneste nyt indenfor vores branche. Desuden, vil vi løbende opdatere nogle af de projekter, vi er involveret i.  Ønsker du at se mere om vores kommende byggeprojekter, eller information til vores lejere, kan du også se det på vores hjemmeside. 

Vis mere

Byggeselskabet på Folkemøde

Hvem planlægger din by? Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD) har inviteret os til debat på Folkemødet på Bornholm 14.juni for at debattere byudvikling og fremtiden for byplanlægning. Når folkemødet 2019 skydes i gang vil omdrejningspunktet være FN’s Verdensmål og hvordan disse globale mål kan oversættes til konkrete hverdagsmål for Danmark. E…

Hvad er dit urealistiske nytårsfortsæt?

Læste du også med på artiklen i Jyllandsposten "Hvad er dit urealistiske nytårsfortsæt?" Hvis ikke, så kan du finde den lige her og læse mere om hvad vores lejer Fitness World har at sige om dette. Key takeaway ifølge Søren Bitsch er at start småt, det forhøjer chancerne for succes og motivationen for at fortsætte de gode træningsvaner. 

Aarhus firma gentænker pop-uppen

Du har sikkert lagt mærke til de små vinduer, der popper op på din skærm, når du surfer på nettet.  Hvad du måske ikke ved er, at Sleeknote er en af spillerne på markedet indenfor pop-ups og at de har succes langt ud over de danske grænser.  Læs med i artiklen her og hør mere om ideen bag virksomheden, der har eksisteret siden 2013 og om at stå v…

Specialiteterne til bord og gane

Vidste du, at Vinspecialisten H. J. Hansen i Aarhus V, sælger specielle, importerede Gins?  Læs artiklen fra Jyllandsposten og hør historien om, hvorfor besøget af Nick Sharp er noget ganske særligt hver gang. 

Gå ombord i historien

Jyllands-posten har publiceret en rigtig fin artikel om vores fantastiske område i København, Quintus Bastionen, som tidligere har huset søværnet. Tryk på knappen og læs artiklen for at høre mere om landsbyen midt i byen.