Galleri
Plantegning
Oversigt
kort
Fuldskærm

A-husene er tegnet af Friis & Moltke

A-husene er i to plan og indeholder i stueplan et lyst åbent køkken i forbindelse med stue, en praktisk entré, samt et godt badeværelse. 1. salen indeholder hems samt to soveværelser.

Husene er placeret ud til havnebassinet eller grønne områder med kanaler og bådebroer og har egen have, samt terrasse.

Alle husene har nye Velfac vinduer – alu udvendig og træ indvendig – samt stort lyst vinduesparti i stue. Hoveddøren er ligeledes ny med rundt maritimt vindue. Der er foretaget en total udskiftning af facade-beklædningen med ny folie, inderbeklædning og facadebeklædning af trykimprægneret ovntørret træ, der er malet 3 gange. Der er ny ud-vendig belysning (LAMPAS), nye tagrender, nedløbsrør og drypkanter – alt i zink. Overdækning ved hoveddøren er udført i galvaniseret stål og med nyt glasdække. De hyggelige gårdhaver foran og bagved huset er alle omkransede af et flot hvidmalet stakit.

Ved færdiggørelsen vil alle hustyper have lagt hårdttræterrasser.Indvendigt kan de fleste af husene sælges med original indretning fra opførelsestidspunktet i 1980erne. Eller man kan vælge helt eller delvist at købe dem restaureret i særligt udvalgte og eksklusive materialer, som alle kan ses i udstillingshusene.