Arkitektur og opbygning

Nordens Venedig!

Øer Maritime Ferieby i Ebeltoft er bygget som syv broforbundne øer, der er omkranset af smukke kanaler og hyggelige havnebassiner, som hører til lystbådehavnen Øer Maritime Havn. Da vandspejlet ligger 1,6 meter over havoverfladen, skal bådene den hyggelige tur igennem slusen for at komme ind i havnebassinet. Af samme grund er Øer Maritime Havn vejrmæssigt Danmarks bedst beskyttede lystbådehavn.

Henrivende sammenspil med naturen

Øer Maritime Ferieby er tegnet og projekteret af Friis & Moltke i 1985 – 88, og opførelsen var et gigantisk projekt. Arkitekturen har et smukt samspil med havet, naturen og det maritime miljø.
Selv om der interiørmæssigt er syv forskelligt indrettede hustyper, fremstår sommerhusene eksteriørmæssigt som en smuk arkitektonisk helhed. Husene differentierer sig fra hinanden ved farvesammensætninger, der nøje er udtænkt og afstemt med naturen af kunstneren Emil Gregersen. Den unikke opbygning gør stedet visuelt helt enestående, og du foranlediges til at blive overrasket af nye smukke scenarier, ligesom de blide lyde fra vandet er med til at bringe ro og helse i sindet.

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne på tlf. 86 16 57 00 for en besigtigelse i et af vore udstillingshuse.