Højloftet kontor med showroom, lounge eller let lager.

Huset Campen er opkaldt efter den tidligere maskinfabrik Campen, der huserede i de tidligere industribygninger på Viborgvej i Aarhus. Efter omfattende istandsættelse er ejendommen i dag udlejet til kontorer, butikker samt specialbutikker for udvalgsvarer. Her kan nævnes vinhandel, supermarked, restaurant, fitnesscenter samt øvrige kontorfaciliteter.

Området

Området mellem den ydre Ringvej og indre Ringgade bærer præg af et stort antal butikker, kontorer foruden privat boligområde med både lejligheder og parcelhuse. Beliggenheden er særlig attraktiv for virksomheden, som ønsker kort afstand fra indfalds- og motorveje til sin nye firmaadresse. Ejendommen er placeret centralt i forhold til ydre Ringvej og indre Ringgade i Aarhus, med kort afstand fra motorvej E45 mod nord og syd, hvorfor lejer, lejers kunder og brugere let kan entrere lejemålet i bil fra omkringliggende indfaldsveje og undgå midtbyens trafikale udfordringer. Der findes adskillige busforbindelser til lejemålet fra midtbyens centrum samt omkringliggende forstæder, da Viborgvej og Ringgaden er knudepunktet til og fra Aarhus midtby. Der kan tillejes p-pladser ved lejemålet.

Ejendommen

Byggeriet på ejendommen er oprindeligt udført af maskinfabrikken Campen i perioden fra 1957 til 1998, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog ejendommen og videreudviklede denne til nuværende kontorer og butikker. Ejendommen blev totalt ombygget og renoveret i perioden 1998-2000, og har siden gennemgået flere istandsættelser såvel inde som ude, idet facader løbende vedligeholdes. Byggeriet er opført i murede ydervægge, hvilke er pudset og malet. Tag er built-up tag belagt med tagpap. Tagrender og nedløb er af zink. Vinduer er aluminiumsvinduer med termoglas. Enkelte mindre vinduer er påført som trævinduer med termoglas.

Lejemålet

Byggeselskab Mogens de Linde har nu fornøjelsen af at tilbyde et særdeles højloftet og lyst kontorlejemål på Campen i Aarhus V. Lejemålet er velegnet til mange brancher, herunder webshop med pluklager, dansestudie, undervisning, agentur/handel, showroom/butik, callcenter, reklame eller IT-virksomheder, hvor der kan skabes et dynamisk miljø i det store rum, samtidig med mulighed for at find ro i et af de tilbagetrukne kontorlokaler.

Lejemålet rummer et stort åbent kontor/showroom miljø, tre mindre kontorer som også kan benyttes til lager, mødelokale, tekøkken, toiletter og bruseniche. Lejemålet kan entreres via et af de to indgangspartier, som forefindes i begge ender af ejendommen. Lokalerne overtages nymalet med nyslebne gulve, og kan overtages fra 1. december 2021 eller efter nærmere aftale.

Viborgvej 157G, niv. 2, 8210 Aarhus V

Lejevilkår

 • 471 m²
 • 965 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 95 kr./m² per år + moms
 • 60 kr./m² per år + moms
 • Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • Kr. 800 / stk. pr måned + moms
 • Gensidigt fra 3 år efter aftale
 • Fra 1. december 2021
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Viborgvej 155-161
Campen

1942
Gammel maskinfabrik med unikke muligheder

Huset Campen er opstået efter omfattende ombygning og renovering af den tidligere Campen Maskinfabrik på Viborgvej i Aarhus V. I dag er ejendommen udlejet til specialbutikker, Fitness World, supermarked samt øvrige kontorer og produktion. Huset Campen har en meget attraktiv beliggenhed, idet ejendommen har facade ud mod Viborgvej, som er en af de største indfaldsveje i Aarhus. 

Foto af P. Campens maskinefabrik 1956Foto af P. Campens maskinefabrik 1956

Campen er opkaldt efter P. Campens Maskinfabrik der blev etableret i 1942 og huserede i bygningerne på Viborgvej, hvor produktionen udviklede sig fra værktøj til legetøj, tandlægestole og ikke mindst de maskiner til tekstilindustrien, der gjorde virksomheden verdensomspændende. Siden har der bl.a. ligget et handelsgymnasium i lokalerne. Ejendommen blev totalt ombygget og renoveret i perioden 1998-2000, og har siden gennemgået flere ombygninger ligesom facader løbende vedligeholdes. Byggeriet er opført i murede ydervægge, hvilke er pudset og malet. Tag er built-up tag belagt med tagpap. Tagrender og nedløb af zink. Vinduer er aluminiumsvinduer med termoglas.

Campen Maskinfabrik 1963. Foto af Ib Rahbek-ClausenCampen Maskinfabrik 1963. Foto af Ib Rahbek-Clausen
...et kreativt miljø til kreative virksomheder

Kombinationen af en vellykket istandsættelse samt en glimrende beliggenhed er således et godt eksempel på, at tidligere fabriksbygninger kan udvikle sig til spændende nye lejemål. P-pladser forefindes til kunder og lejeres medarbejdere på ejendommen med kort afstand til motorvejen og kun 5 min. kørsel til Århus C, er området særligt interessant for både butikker samt kontorvirksomheder.

Om Ejendommen
Prospekt