Hjørnedomicil i Aarhus C - Tidsbegrænset leje

På Søren Frichs Vej 25 finder du et lyst og funktionelt kontorlejemål i to etager - stue og parterre. Her er der rig mulighed for skabe et åbent, attraktivt og inspirerende kontormiljø i hyggelige omgivelser i Aarhus C. Omkring ejendommen er der grønne udearealer, samt mulighed for at leje parkeringspladser. Lejemålet er tidsbegrænset med mulighed for forlængelse.

Området

Lejemålet er beliggende i Frichs Parken - en bydel i Aarhus C lige inden for Vestre Ringgade – kun 5 minutter fra Aarhus Centrum, og kun 10 minutter til E45 motorvejen. Det er et attraktivt og aktivt område, tæt på Århus Å og Godsbanen som kulturel centrum med gode boligområder blandet med erhverv. De omkringliggende virksomheder er blandt andet software virksomheder, byggemarked, dagligvarer, benzintank, og andre servicevirksomheder. 

Ejendommen

Ejendommen på Søren Frichs Vej 25 i Aarhus C er opført i 1951. Ejendommen er totalrenoveret mellem 2008-2011 og bygningen fremtræder med gulpudset facadebeklædning, velisolerede vinduer, samt charmerende egetræsgulve i stueplan. I parterre er der klinkegulv, som skønnes til at være fra den oprindelige opførsel i 1951. Udendørsarealerne er udlagt til parkeringspladser, samt grønne områder.  

Lejemålet

Lejemålet består af stueetage og parterre. I stueetagen er der en hovedindgang med en stor bred trappe med store glasdøre og -vinduer, der giver et flot lysinfald, samt kørestolelift. Fra hovedindgangen træder man ind i en reception med et åbent kontorområde. Derfra går man ned ad en gang med tolv kontorer/mødelokaler alle med glasvægge ud mod gangen, som gør at kontorerne føles både åbne og lyse. Derudover er der to mindre åbne kontorområder på stueetagen. 

Fra stuetagen kan man gå ned ad en bred trappe til parterre, hvor der ligeledes er kørestolelift. Her er der en stor funktionel kantine/fællesrum med køkken, der kan opdeles i flere rum. Fra parterre er der også udgang til en lille lysgård, hvor der er godt med sol og læ for vinden. Derudover er der tre kontorer/mødelokaler, tre teknikrum, samt et serverrum, depot og omklædning i parterre, hvor et enkelt lokale er med glasvæg, mens resten er uden. I parterre er der yderlige to udgange til udearealer og parkeringsområdet. 

Ejendommens udearealer anvendes til henholdsvis adgangsvej og parkeringsareal, som er belagt med sten, samt græsplæne mellem lejemålet og parkeringsarealet. Det er muligt at leje parkeringspladser ved lejemålet. 

Søren Frichs Vej 25, 8000 Aarhus C

Lejevilkår

 • 1.070 m²
 • Fra 995 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 140 kr./m² per år + moms
 • 60 kr./m² per år + moms
 • Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • 500 kr./stk./måned + moms
 • Gensidigt tidsbegrænset
 • Fra 1. Januar 2024
 • Tidsbegrænset
 • B

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Søren Frichs Vej 25, 8000 Aarhus C

Central beliggende med stor synlighed

Synlig bygning med facade mod Søren Frichs Vej. Med kun 5. min. kørsel til både centrum, motorveje & Århus banegård er ejendommen særdeles velegnet til lejere, som ønsker synlighed fra sit lejemål grundet iøjnefaldende beliggenhed på hjørnegrund.

Ejendommens udenoms arealer er udlagt til parkeringspladser samt grønne områder. Ejendommens 3 plan har været under total istandsættelse og fremtræder med gulpudset facadebeklædning, nyt tag, nye kviste, nye vinduer samt charmerende egetrægulve. De 3 etager er indvendigt delvist indrettet efter ønske fra nuværende lejere.

Øverste etage er udlejet til rådgivningsvirksomheden Magnus Informatik. Parterreetagen samt niveau 2 er udlejet til kontorlejemål for Østjysk Bolig.  

Om Ejendommen
Prospekt