P-plads til leje ved Skovvejen i Aarhus C

Enestående mulighed for p-plads på Skovvejen i Aarhus C

Egen fast p-plads med parkeringsskilt udlejes ved det gamle Østbanepakhus på Skovvejen 2A-B i Aarhus C. Ved interesse kontakt os på 86 16 57 00 eller info@delinde.dk.

Skovvejen 2A-B, 8000 Aarhus C

Lejevilkår

  • 800 kr./stk. per måned + moms
  • Efter nærmere aftale

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Østbanepakhuset, Skovvejen 2, Aarhus

1897
Fra pakhus til moderne showrooms og kontorlejemål

Centralt beliggende i den nordlige del af det attraktive havneområde, ved siden af eksisterende lystbådehavn og den nye havnefront, opleves Østbanepakhuset. Ejendommen er synlig set fra Skovvejen og med ny anlagt parkeringsareal og grøn beplantning fra 2015-2016 fremtræder ejendommen præsentabel og charmerende. Desuden er området tæt beliggende på byens handelsgade og i gåafstand findes frokostrestauranter, supermarkeder og specialbutikker. Af lejere kan nævnes Kvänum Køkkener, arkitektvirksomheden Hune & Elkjær, vinhandlen Kjær & Sommerfeldt samt IT-virksomheden Pentia.

Foto af pakhuset 1892. Fotograf: Husted, VFoto af pakhuset 1892. Fotograf: Husted, V

Bygningen er oprindeligt opført i 1897, som Pakhus til Østbanegården, og har indtil 1990 fungeret som jernbanepakhus. Oprindeligt er ejendommen opført i røde mursten, med trævinduer og med tagpap på taget samt kviste. Bygningen har en betydelig overdækning og udhæng i form af halvtage langs siderne.

Når vi arbejder med eksisterende bygninger, tager vi altid udgangspunkt i den historie, der følger med.KLAUS BENDIX POULSEN, ADM. DIREKTØR HOS BYGGESELSKAB MOGENS DE LINDE

For enderne er trapperummene udvendigt beklædt med træ. Mogens de Linde overtog bygningen i 1990 og tilførte bygningen, ved hjælp fra Arkitekt Knud Krøll, en større istandsættelse, herunder kviste, 2 trappetårne, nye vinduer og døre. Bygningen er bevaringsværdig. Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde jer velkommen til en særlig charmerende ejendom med sin egen stil.

Om Ejendommen
Prospekt