Flot velholdt erhvervslejemål med høj reklameværdi

Muslingevej 36 er placeret med indkørsel fra Grenåvej, kun 15 min. kørsel fra Aarhus Centrum. Området udgør en del af erhvervs- og industriområde ved indkørsel til Egå By. Mere end 30.000 biler passerer dagligt Grenåvej, hvorfor lejemålet tilbyder særdeles god eksponering ud til Grenåvej.

Området

Lejemålet er beliggende i Egå - en bydel i Aarhus - med en beliggenhed på ca. 10 km nordnordøst fra Aarhus Centrum, og ikke mindst, med egen lystbådehavn. Et attraktivt og velfungerende område, som har gode boligområder og blandet erhverv. De omkringliggende virksomheder er blandt andet storbutikker, handelsvirksomheder, byggemarked, dagligvarer, benzintank, servicevirksomheder, auktionshus med flere. Motorveje mod nord og syd samt Djursland nås alle indenfor 10. min. kørsel. Busforbindelser indenfor gåafstand.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1981 af C.F Møllers Tegnestue for N.C. Nielsen. Ejendommen er veleksponeret med facade direkte til Grenåvej. Tagkonstruktion udført som built-up tag med tagpap. Facade er med røde teglsten afsluttet med zinkinddækninger mod fladt tag. I arkitektonisk henseende fremtræder bygningen stilren og tidstypisk for C.F Møllers tegnestues 1980’er byggeri. Vinduerne er alle med energiruder, pånær ved reception/entre mod syd, hvor der er 2 lags termoruder. Der er desuden etableret ventilationsanlæg i ejendommen.

Lejemålet

Ejendommen består af to lejemål, og set fra Muslingevej, så går man ind i det ledige lejemål på samlet 724 m² ad indgangspartiet til venstre, og til nabolejer Actura til højre. Det ledige lejemål er flot og præsentabelt indrettet med vindfang, reception, kontorer, mødelokaler, toiletter, tekøkken, garderobe, spisestue og showroom/lager i stueplan. Der er klinkegulv og tæppebelægning, lyddæmpende lofter, samt intern trappe til lejemålets kælderplan.

Lejemålet udlejes som udgangspunkt samlet, men med mulighed for opdeling på etageniveau. Heraf kontorlejemål på stueplan på i alt 329 m2 og lagerlejemål i kælderplan på i alt 395 m2.

Kælderen er velfungerende med lagerrum/showroom, teknikrum og selvstændigt bad, samt aluminiums-port til parkerings- og adgangsarealet for foden af rampen lige udenfor. Der er betongulv med epoxybehandling, lyddæmpende træbetonlofter, samt pudsede og hvidemalede murstensvægge.

Ejendommens udenomsarealer anvendes til henholdsvis adgangsvej og parkeringsareal, som er belagt med SF sten, samt til stor græsplæne mellem lejemålet og Grenåvej og nabobygningerne. Det er muligt at leje parkeringspladser ved lejemålet.

Lejen udgøre:
Stueplan, 329m² á 850 kr./m² = 279.650 kr.
Kælderplan, 395m² á 550 kr./m² = 217.250 kr.
I alt 724 m² á 686 kr./m² = 496.900 kr. pr. år + moms.

Muslingevej 36B, 8250 Egå

Lejevilkår

 • 329 - 724 m²
 • 686 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 147 kr./m² per år
 • Betaling direkte til leverandør
 • I henhold til måler
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • 600 kr./stk. per måned + moms
 • Gensidigt fra 3-20 år, efter aftale.
 • Efter nærmere aftale
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
 • B

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Muslingevej 36A-B, 8250 Egå

1945
Suveræn eksponering og flotte lyse lokaler

Ejendommen er opført i 1981 af C.F Møllers Tegnestue for N.C. Nielsen.  Ejendommen er veleksponeret med facade direkte til Grenåvej. Tagkonstruktion udført som built-up tag med tagpap. Facade er med røde teglsten afsluttende med zinkinddækninger mod tag. I arkitektonisk henseende fremtræder bygningen stilren og tidstypisk for C.F Møllers tegnestues 1980’er byggeri.

Muslingevej 36 er placeret ved indkørsel fra Grenåvej, kun 15 min. kørsel fra Århus Centrum. Området udgør en del af erhvervs- og industriområde ved indkørsel til Egå By. Mere end 30.000 biler passerer dagligt Grenåvej, hvorfor lejemålet tilbyder særdeles god eksponering ud til Grenåvej.

Med facade mod Grenåvej opnås der stor eksponering for de ca. 20.000 daglige forbikørerende billister.Med facade mod Grenåvej opnås der stor eksponering for de ca. 20.000 daglige forbikørerende billister.
Om Ejendommen
Prospekt