Mulighedsrigt erhvervslejemål i skønne Højbjerg

I det pulserende industriområde ved Højbjerg, har Byggeselskab Mogens de Linde nu æren af, at tilbyde 1.240 m² lyse lokaler, med højt til loftet og store vinduespartier. Udnyttelsesmulighederne af lejemålet er utallige, og kan huse alt fra værksted til almindelige kontorer.

Området

Lejemålet er beliggende på Michael Drewsens Vej i Højbjerg, blot 2 km fra Viby Torv. Ejendommen er en del af industrikvarteret med blandt andre byggemarkeder, bilforhandlere samt øvrige erhvervsvirksomheder. Der er særdeles gode parkeringsfaciliteter for virksomhedens ansatte og kunder med indkørsel direkte fra Michael Drewsens Vej og herfra videre til egen hovedindgang i lejemålet. Fra lejemålets parkeringsplads er der kun få minutter til motorvej E45 og kun 6 km til Århus Havn samt centrum. Lejemålet er også tilgængeligt med offentlige transportmidler, da der er busforbindelser til området og Ringvej Syd.

Ejendommen

Ejendommen er den tidligere Maskinfabrik Tempress A/S, Holco. Bygningerne er opført i perioden 1964 til 1989, og er løbende istandsat, hvorfor ejendommen i dag fremstår præsentabel med egen hovedindgang. Etagedæk er udført som isoleret træetageadskillelse hævet over eksisterende terrændæk. Ydervægge er pudsede og malede. Tag er isoleret trækonstruktion med tagpap og listedækning. Vinduer er delvist udskiftet i 2000.

Lejemålet

Lejemålet henvender sig særligt til virksomheden, som ønsker et prisvenligt erhvervslejemål tæt på Århus Centrum og i kort afstand til motorveje, foruden mulighed for masser af p-pladser. Lejemålet fremtræder med trægulve i åbnet kontorlokale, hertil mødelokaler, toiletter samt større køkken til frokostfaciliteter. Anvendelsesmulighederne er mange, og kan huse f.eks. kreative værksteder, showroom, konferencer, sport, lager og produktion, samt øvrige erhverv og kontorer. Lejemålet overtages med nuværende indretning, alternativt kan lejemålet istandsættes til jer efter nærmere aftale.

Michael Drewsens Vej 7, 8270 Højbjerg

Lejevilkår

  • 1.240 m²
  • 635 kr./m² per år
  • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
  • 70 kr./m² per år + moms
  • Efter forbrug i henhold til opsat bimåler
  • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
  • 600 kr./stk. per måned + moms
  • Gensidigt fra 3 år efter aftale
  • Fra 1. april 2021 eller efter nærmere aftale
  • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Michael Drewsens Vej 7

1964
Istandsættelse af en gammel maskinfabrik

Ejendommen er den tidligere Maskinfabrik Tempress A/S, Holco.

Bygningerne er opført i perioden 1964 til 1989, indeholdende kontor-, lager og produktionslokaler af høj kvalitet, hvilke løbende er istandsat. Ejendommene er beliggende i industrikvarteret ved Ringvej Syd, 15. min. kørsel fra Århus C.

Lagerlokalerne består af både isolerede og kolde haller med en frihøjde på mellem 3 - 4,5 m.

Der er gode parkeringsfaciliteter med indkørsel direkte fra Michael Drewsens Vej for såvel kunder som medarbejdere. Let adgang til motorvej E 45 foruden gode offentlige trafikforbindelser.

Om Ejendommen
Prospekt