186m² nyetableret lager med lille kontor/bad/tekøkken

Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde et nyetableret og veldisponeret lagerlejemål med egen port ved Ringgade Centret på Jens Baggesens Vej i Aarhus N. Lagerlejemålet er opført i forbindelse med boligbyggeriet Mejerihøjen og kan foruden lagerplads også byde på kontorplads, frokoststue med køkkenfaciliteter og omklædning med bad.

Området

Lejemålet er særdeles centralt placeret på toppen af Jens Baggesens Vej i Aarhus N, med nem tilkørselsadgang fra såvel indre som ydre Ringgade. Ejendommen er beliggende i et erhvervs- og kulturelt orienteret byområde, der rummer erhvervsvirksomheder, Storcenter Nord, Aarhus Universitet, Handelshøjskolen, og Forskerparken foruden privat beboelse. Parkeringspladser kan tillejes lejemålet, alle med adgang fra Jens Baggesens Vej og Hangøvej. Fra lejemålet er der kort afstand til bymidten og let adgang til alle udfaldsvejene samt motorveje, ligesom der er bybusforbindelser og letbane indenfor gåafstand. Derudover forefindes Danmarks største fitnesscenter et stenkast fra lejemålet i den tidligere produktionshal. Ved lejemålet er der etableret en stor p-kælder, cykelparkering, grønne gårdhaver og et hyggeligt torv.

Ejendommen

Lagerlejemålet er højt beliggende på toppen af Jens Baggesens Vej, og er placeret i forlængelse af nyetableret p-kælder/gårddæk. Ejendommens facade byder velkommen med teglsten i gyldne varme nuancer og brune aluminiums døre/vinduer/port. På ejendommens tag forefindes det nye gårdmiljø som er etableret i forbindelse med boligbyggeriet Mejerihøjen. Gårdmiljøet er offentlig tilgængelig, og kan derfor også benyttes af ny lejer.

Lejemålet

Lagerlejemålet består af i alt 186 m² fordelt på et plan og henvender sig til virksomheder som ønsker et lager placeret tæt på Aarhus centrum. Lejemålet entreres fra parkeringsplads på Hangøvej via elektronisk aluminiumsport eller fordør. Forrummet i lejemålet er anvendeligt til lager og fremstår i råt look med beton gulv, beton lofter og synlige installationer. Fra forrummet er der adgang til et lille kontor (maks. 2 pladser), frokostrum med tekøkken og omklædning med brus og toilet.

Lejemålet kan overtages snarest muligt.

Det er ej muligt at benytte lejemålet til autoværksted, svejseværksted eller anden type af værksted med oliespild.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jacob Cailani Ladefoged på tlf. 86 16 57 00 eller mail jcl@delinde.dk.

Jens Baggesens Vej 92E, 8200 Aarhus N

Lejevilkår

 • 186 m²
 • 785 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 135 kr./m² per år + moms
 • 60 kr./m² per år + moms
 • Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • 800 kr./stk. per måned + moms
 • Snarest muligt
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
 • A2015

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Ringgade Centret
Jens Baggesens Vej
88-90A m.fl, Aarhus

1955
Et hypermoderne mejerikompleks

Jens Baggesens Vej ligger i den sydlige ende af Christiansbjerg – et navn, som området officielt har haft siden slutningen af 1800-tallet. I starten af 1900-tallet begynder Aarhus at vokse, og byen breder sig ud mod de omkringliggende forstæder. Flere boligkvarterer rundt om den gamle by skyder frem, ligesom erhverv og industri finder vej til det nye kvarter. I 1920’erne og 1930’erne anlægges Ringgaden – den skal både forbinde byens ydre dele med hinanden og lede landevejstrafikken uden om byen, men det gør det også attraktivt og praktisk at drive virksomhed i nærheden.

I området omkring Jens Baggesens Vej spirer der gennem årene meget forskellig industri op. I slutningen af 1950’erne flytter Tage Vanggaard sin blomstrende kjoleproduktion fra Jægergårdsgade til en nyopført fabrik på hjørnet af Vestre Ringgade og Paludan Müllers Vej. Her vokser produktionen, så han i 1970’erne kan kalde sig indehaver af Danmarks største kjolefabrik. Også pålægsfabrikken Defco, der gennem årtier har leveret rullepølse, roastbeef og andet kødpålæg til madpakker og frokostborde, holder til i området – nærmere bestemt på Helsingforsgade.

Sidst, men ikke mindst opførte de Forenede Mejerier i årene 1955-1958 et kæmpe mejeri som forsynede både aarhusianerne og de amerikanske tropper i Vesttyskland med mælk. Den store produktionshal og administrationsbygningen ligger der stadig og danner Ringgade Centret. Når man træner i det store fitnesscenter – som nu ligger i den forhenværende produktionshal – står man faktisk midt i et stykke aarhusiansk mejerihistorie. I dag er samtlige bygninger udlejet til forskellige typer af erhverv.

Foto af mejeribygning i 1990Foto af mejeribygning i 1990
Den charmerende lyseblå industribygning fra mejeriets tid står der stadig i dag, hvor den forbinder de to tilbyggede blå huse og den gamle mejerihal.
Den charmerende lyseblå industribygning fra mejeriets tid står der stadig i dag, hvor den forbinder de to tilbyggede blå huse og den gamle mejerihal.
Den charmerende lyseblå industribygning fra mejeriets tid står der stadig i dag, hvor den forbinder de to tilbyggede blå huse og den gamle mejerihal.

artikler om ringgade centret

Boligprojekt i det gamle centralmejeri
læs artikel
Europcar i nye omgivelser
Læs artikel
Aarhus firma gentænker pop-uppen
LÆS ARTIKEL
Om Ejendommen
Prospekt