Lyst og rummeligt kontor i hjertet af Aarhus

Lejemålet er under renonvering

Drømmer du om et centralt kontor på en historisk gade i Aarhus, hvor der altid har været en livlig handel? Byggeselskab Mogens de Linde A/S udbyder nu dette lyse og rummelige kontor på den livlig handelsgade Frederiksgade, som har fået sit navn efter den danske konge Frederiks VI. Den kommende lejer kan se frem til at opleve byens pulserende liv tæt på sit nye kontorlejemål.

Området

Området er et af byens store handelsområder, hvor der findes et stort udbud af både specialforretninger, butikker og restauranter, foruden kontorer og boliger. Frederiksgade er let tilgængelig på cykel og til fods, ligesom bussen kører i gåafstand til og fra lejemålet ved Busgaden, Park Allé og Frederiks Allé. Desuden kan lejemålet også tilgås med bil fra Hans Hartvig Seedorffs Stræde.

Ejendommen

Kontorlejemålet er beliggende på 2.sal og har facade ud mod Frederiksgade. Efter Byggeselskab Mogens de Lindes overtagelse, har bygningen fået en gennemgribende renovering, således at bygningen er blevet moderniseret tilbage til den flotte originale stil. Fra facadebygningen kan man via. et smalt gangparti tilgå den åbne brostensbelagte baggård, hvor man desuden kan tilleje p-plads. Ejendommen er delvist pudset og hvidmalet, med flotte dannebrogsvinduer.

Lejemål

Lejemålet fremstår lyst og hvidmalet, med godt lysindfald og synlige charmerende bjælker, som fremhæver den specielle stemning som hersker i ældre kontorejendomme. Rummene er belagt med lakerede trægulve, samt tæppebelægning i det store åbne kontorrum.  Desuden forefindes der tekøkken, to toiletter og rum til lejers printerfaciliteter. Lejemålet tilgås gennem fælles trappeopgang i baggården.

Frederiksgade 45, 8000 Aarhus

Lejevilkår

 • 220 m²
 • 926 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 251 kr./m² per år + moms
 • 60 kr./m² per år + moms
 • Normal forbrug inkluderet, men ellers efter måler/bimåler
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • 800 kr./stk./måned + moms
 • Efter nærmere aftale
 • Efter nærmere aftale
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
 • E

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Frederiksgade 45

1884
En historisk gade centralt i Aarhus, hvor der altid har været en livlig handel

Beliggende i den rigtige ende på Frederiksgågade i hjertet af Århus Centrum, 100 meter fra busgadens utallige busforbindelser, tæt på Magasin og Åboulevarden cafemiljø. Området bærer præg af byens handelsområder, idet der findes et udbud af både specialforretninger, butikker og restauranter foruden kontorer og charmerende boligejendomme.

Ejendommen har huset mange artede forretninger. Her foto fra 1973 hvor Arako Radio havde showroom i ejendommen. Foto af Jens-Kristian Søgaard.Ejendommen har huset mange artede forretninger. Her foto fra 1973 hvor Arako Radio havde showroom i ejendommen. Foto af Jens-Kristian Søgaard.

Ejendommen er delvist pudset og hvidmalet og med oprindeligt udtryk. Indvendigt står ejendommen lyst og hvidmalet, med godt lysindfald og synlige charmerende bjælker som fremhæver den specielle stemning som hersker i ældre kontorejendomme. Desuden forefindes nyere dannebrogsvinduer på 2. sal fra 2015, ligesom tagbeklædning er udført i 2012.

Kvalitetsbevidst istandsættelse med respekt for bygningens historie

For enderne er trapperummene udvendigt beklædt med træ. Mogens de Linde overtog bygningen i 1990 og tilførte bygningen, ved hjælp fra Arkitekt Knud Krøll, en større istandsættelse, herunder kviste, 2 trappetårne, nye vinduer og døre. Bygningen er bevaringsværdig. Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde jer velkommen til en særlig charmerende ejendom med sin egen stil.

Om Ejendommen
Prospekt