105 m² butik/showroom på Frederiksbjerg

Byggeselskab Mogens de Linde udbyder nu en mulighed for at drive butik på attraktiv adresse i Aarhus centrum, og tilmed i kort gåafstand til Århus Banegård samt Rutebilstation. Lejemålet består af 105 m² fordelt på butiksgulv, kontor, tekøkken og lagerrum.

Området

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af special butikker, charmerende byhuse samt hyggeligt cafe- og restaurant miljø. Kort gåafstand til offentlige transportmidler, BRUUNS Galleri, hotelfaciliteter, indkøbsmuligheder i specialbutikker i midtbyens pulserende byliv. Lejemålet tilgåes fra Frederiks Allé. I gårdmiljø forefindes hyggeligt ”have” miljø. Midtbyens utallige busforbindelser og banegårdens togdrift er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra butikslejemålet.

Ejendommen

Bygningen er opført i 1898 af tømrermester J. Sørensen. Manzardtaget påsat i 1941. 2½ etagers malet teglstensbygning med teglbeklædt manzardtag samt 2 kviste. Formsten anvendt til konsolgesims samt vinduesindfatninger. Pudset gennemgående sålbænk. Nye 2- og 3 fags vinduer i stil med de oprindelige. I 1991 blev butiksfacade renoveret med respekt for bygningen. Portåbning mod hyggelig baggård.

Lejemålet

Lejemålet overtages nyistandsat fra foråret 2021 med nyt tekøkken, hvidmalede vægge og tilbyder gode rammer for flot udstilling i det 34 m² store butiksareal med etablerede trægulve. Via store glaspartier opnås fantastiske lysindfald som samtidig sikrer optimale udstillingsmulighed og eksponering fra kunder ligesom lysindfaldet bidrager til attraktive arbejdsforhold for virksomhedens ansatte. Der er adgang til toilet i kælder, hvor lejer ligeledes har råderet over 2 store depotrum. Eksisterende gulve i butik er massive trægulve. I mellemgang og tekøkken er gulve med linoleum. Vi glæder os til at fremvise butikslejemålet til jer.

Af hensyn til ejendommens andre beboere er fastfood/fødevareproduktion desværre ikke muligt.

Frederiks Allé 112, 8000 Aarhus C

Lejevilkår

 • 105 m²
 • 925 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 135 kr./m² per år + moms
 • 61 kr./m² per år + moms
 • Normal forbrug inkluderet, men ellers efter måler/bimåler
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • Efter nærmere aftale
 • Fra foråret 2021 eller efter nærmere aftale
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
 • E

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Frederiks Allé 112, st., 8000 Aarhus C

1898
Synlig og højloftet butik/showroom på Frederiks Allé

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af special butikker, charmerende byhuse samt hyggeligt cafe- og restaurant miljø. Kort gåafstand til offentlige transportmidler, BRUUNS Galleri, hotelfaciliteter, indkøbsmuligheder i specialbutikker i midtbyens pulserende byliv. Bygningen entreres fra Frederiks Allé. I gårdmiljø forefindes hyggeligt ”have” miljø. Midtbyens utallige busforbindelser og banegårdens togdrift er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra ejendommen.

Bygningen er opført i 1898 af tømrermester J. Sørensen. Manzardtaget påsat i 1941. 2½ etagers malet teglstensbygning med teglbeklædt manzardtag samt 2 kviste. Formsten anvendt til konsolgesims samt vinduesindfatninger. Pudset gennemgående sålbænk. Nye 2- og 3 fags vinduer i stil med de oprindelige. I 1991 blev butiksfacade renoveret med respekt for bygningen. Portåbning mod baggård.

Om Ejendommen
Prospekt