Nymoderne kontorlejemål med egen tagterrasse

På Dalgas Avenue i det attraktive byområde Frederiksbjerg, har Byggeselskab Mogens de Linde nu æren af at kunne præsentere et nymoderne og total istandsat kontor. Lejemålets ekstraordinære omgivelser befinder sig på 2. sal - øverste etage i ejendommen, hvor ny lejer desuden kan se frem til at nyde frokosten fra egen overdækkede tagterrasse. Etagen hvori lejemålet befinder sig, blev opført i 2019, som en tilbygning til den eksisterende ejendom. Ejendommen er den forhenværende Ingeniørhøjskole der siden er blevet ombygget til kommerciel brug. I dag huser bygningen Fitness World samt Aarhus Osteopati som nabolejere.

Området

Med kun 10 minutters gåafstand til Aarhus Hovedbanegård og Jægergårdsgade er lejemålet centralt placeret i midtbyen, omgivet af boligområde, detailhandelsområde, cafémiljøer samt byens største indkøbscenter Bruuns Galleri. Hver onsdag og lørdag afholdes Danmarks måske mest "levende" torvedage blot 400 meter fra lejemålet, hvor Ingerslev Boulevard omdannes til en lind strøm af handlende midt på grønttorvet. Lejemålet tilgås let med bil, cykel og til fods fra Harald Jensens Plads, Banegården og Marselis Boulevard samt Dalgas Avenue.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1963 som undervisningsbygning til Ingeniørhøjskolen Aarhus. Bygningen er opført i gule teglsten, vinduer er trævinduer med 2 lags ruder. Etageadskillelser er udført som betondæk. Tagkonstruktion er udført som sadeltag. Tagrender og nedløb udført i zink. Bygningen er en karakteristisk Aarhus undervisningsbygning i stil med byggeriet på Aarhus Universitet. I perioden 2017-2019 blev der tilbygget en ny tagetage hvor facaden er udført med henholdvis klar glas og hvidt emalitglas, der giver et let facadeudtryk og forlænger de lodrette linjer i bygningen.

Lejemålet

Der er tale om et unikt istandsat lejemål på i alt 480m², udført med akustikdæmpende askelister på vægge og lofter. Gulvene er belagt med massive askeplanker og i loftet er der integrerede lysbånd med baggrundsbelysning. Lejemålets vinduespartier strækker sig 3,5 meters i højden og lukker derved meget dagslys ind. Mod syd er vinduerne udført i dynamisk glas, der automatisk reguleres som følge af lysniveauet udenfor. Lejemålet er udført med ventilation med køl.

Lejemålet kan entreres via ejendommens fælles trappeopgang eller elevator. Indvendigt er lejemålet indrettet med et storrumskontormiljø, to store mødelokaler, tekøkken med frokoststue, toiletter med bruser samt depot/printerum. Fra tekøkken er der udgang til en egen lækker overdækket tagterrasse, hvorfra frokost- og kaffepauserne kan nydes. Ved ejendommen forefindes der desuden parkeringspladser som kan tillejes.

Lejemålet kan overtages fra primo 2022 efter nærmere aftale.

Dalgas Avenue 2F, 2. sal, 8000 Aarhus C

Lejevilkår

 • 480 m²
 • 1.233 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 120 kr./m² per år + moms
 • 60 kr./m² per år + moms
 • Efter forbrug i henhold til opsat bimåler
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • 1.000 kr./stk. per måned + moms
 • Lejemålet er uopsigeligt 3 år
 • Fra primo 2022 efter nærmere aftale
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
 • C

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Dalgas Avenue 2E-2G

1963
Unikke lejemål i Ingeniørhøjskolen Århus' tidligere domicil

Med gåafstand til Bruuns Galleri, charmerende M. P. Bruunsgade & handelsgaden Jægergårdsgade befinder ejendommens lejere sig i midtbyens centrum på Frederiksbjerg omgivet af boligområde, detailhandelsområde, specialforretninger samt byens største indkøbscenter Bruuns Galleri. 10 minutters gåafstand til banegården i Århus samt til vandet ved hyggelige Marselis Lystbådehavn.

Hver onsdag og lørdag afholdes desuden Danmarks måske mest levende torve dage; kun 200 meter fra ejendommen, hvor Ingerslevs Boulevard omdannes til en lind strøm af handlende midt på grønttorvet. Her kan specialvarer, herunder mejeriprodukter, mad, fisk, brød, frisk frugt og grønt købes med hjem til køkkenet.

Byggeriet er opført i 1963 som undervisningsbygning til Ingeniørhøjskolen Århus.  Byggeriet er opført i gule teglsten og etageadskillelser er udført som betondæk. Tagkonstruktion er udført som sadeltag. Tagrender og nedløb udført i zink.  Bygningen er en karakteristisk Århus undervisningsbygning i stil med byggeriet på Århus Universitet fordelt på 3 etager, hvoraf nederste plan og nabolejemål er udlejet til Fitness World for omklædningsfaciliteter.

Om Ejendommen
Prospekt