Nyistandsat kontor ved "Åen' i Aarhus C

Visualisering af fremtidige forhold

Unik mulighed for at samle virksomhedens aktiviteter på en meget attraktiv adresse i Århus Centrum, og tilmed i kort gåafstand til Århus Banegård samt Rutebilstation.

Området

Ejendommen er centralt placeret og omgivet af butikker, kontorvirksomheder samt hyggeligt cafemiljø. Området har gennemgået den endelige udvidelse af den nu frilagte Å og bærer præg af midtbyens hyggelige restaurant og cafemiljø langs Åboulevarden. Med kort gåafstand til offentlige transportmidler, hotelfaciliteter, biblioteket ”DOKK 1”, indkøbsmuligheder i specialbutikker samt Magasin mærkes det pulserende byliv. Lejemålet entreres fra Åboulevarden, herfra via trappe eller elevator til hver etage. I gårdmiljø forefindes p-pladser som kan tillejes. Rutebilstationens utallige busforbindelser samt ny Letbane er i gåafstand til ejendommen, hvilket ligeledes gør det særdeles nemt for virksomhedens ansatte at ”pendle” til og fra lejemålet.

Ejendommen

Ejendommen er opført i 1962, som et stilfuldt og karakterfuldt industrihus tegnet af Friis og Moltke - på et tidspunkt, hvor Århus Å var rørlagt under gaden. Siden er konjunkturerne som bekendt vendt i mere miljømæssig og rekreativ retning, og huset har fået nye funktioner. Bygningen er opført i seks etager, hvoraf sjette etage tidligere var indrettet som herskabsbolig med taghave. Til konstruktionen er anvendt insitu støbt jernbeton dimensioneret til svære belastninger. Den prægnante facade mod Åboulevarden er udført i beton støbt mod forskalling af sandblæste ru brædder. De karakteristiske horisontale lameller foran vinduesbåndene er udført af strengbeton og har til formål at virke som solafskærmning. Ved siden af porten er opsat et kunstværk udført af maleren; Emil Gregersen.

Lejemålet

Lejemålet har det seneste år gennemgået en total istandsættelse indvendigt fra A-Z og vil stå klar til overtagelse fra sommer 2021. Ejendommen entreres via indbydende glasparti og herfra med trappe eller via elevator til ejendommens etager. Der tilbydes særdeles gode rammer til virksomhedens ansatte, hvor nye plankegulve, nye vinduer mod Åen samt ny ventilation i hele ejendommen kan nævnes blandt flere. Via nye vinduer og glaspartier mod Åen opnås dejligt lysindfald og de horisontale lameller sikrer samtidig optimale arbejdsforhold for virksomhedens ansatte. Der indrettes store åbne kontorer, hertil mødelokaler samt nye toiletter og nye køkkenfaciliteter. Lejemålet på 1. sal udbydes og der er mulighed for delvis medindflydelse på endelig indretning af mødelokaler og lette skillevægge i lejemålet.

Visualisering af fremtidige forholdVisualisering af fremtidige forhold
Visualisering af fremtidige forholdVisualisering af fremtidige forhold
Visualisering af fremtidige forholdVisualisering af fremtidige forhold
Visualisering af fremtidige forholdVisualisering af fremtidige forhold

Åboulevarden 22, 8000 Aarhus C

Lejevilkår

 • 724 m²
 • 1.233 kr./m² per år
 • 6 måneders leje + moms. Årlig regulering heraf
 • 194 kr./m² per år + moms
 • 60 kr./m² per år + moms
 • Normalforbrug inkluderet i fællesudgifter
 • Efter forbrug, betaling direkte til leverandør
 • Kr. 1.000 / stk. pr måned + moms
 • Gensidigt fra 5 - 10 år, efter aftale
 • Fra sommer 2021 efter nærmere aftale
 • 6 måneder gensidigt til den 1. i en kvartalsmåned
 • E

Del denne ejendom

Kopieret

Ring på 86 16 57 00 eller skriv til os her.

Tak for din besked.
Vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen, Byggeselskab Mogens de Linde

Åboulevarden 22

1962
Arkitekttegnet Friis og Moltke etageejendom ved "Åen" i Aarhus.

I absolut centrum, nær midtbyens strøg, omgivet af butikker og cafemiljø samt øvrige kontorvirksomheder opleves denne attraktive ejendom. Rutebilstationen er i gåafstand med utallige busforbindelser foruden banegårdens togdrift, som gør det nemt for kunder og medarbejdere at entrere lejemålet, herunder også til fods og på cykel. I gårdmiljø forefindes p-pladsareal til ejendommens lejere.

Bruun & Sørensen opførte i 1962 et nyt karakterfuldt industrihus på Åboulevarden midt i Århus, på et tidspunkt, hvor den type bygninger godt kunne tolereres i en tæt bymæssig bebyggelse og hvor Århus Å var rørlagt under gaden. Siden er konjunkturerne som bekendt vendt i mere miljømæssig og rekreativ retning, og huset har fået nye funktioner, ligesom området ved Århus Å er åbnet op ved etablering af nye kanaler.

I dag er ejendommen udlejet til forskellige kontorformål samt bar og café i stueetagen, der indgår i det blomstrende byliv langs den nu frilagte Aarhus Å. En fantastisk udsigt via store glaspartier i de enkelte istandsatte kontorlejemål gør lejemålene indbydende med behageligt lysindfald.

Ejendommen kan entreres med elevator eller via fælles trappeopgang fordelt på 6 etager.

Byggeselskab Mogens de Linde glæder sig til at byde jer velkommen til en unik & central beliggenhed.

Åboulevarden 22 under opførelse i 1961. Foto af Rahbek-Clausen, Ib (1925-1999)Åboulevarden 22 under opførelse i 1961. Foto af Rahbek-Clausen, Ib (1925-1999)

Bygningen er opført i 6. etager, hvoraf sjette etage tidligere var indrettet som herskabsbolig med taghave for firmaets leder. Den prægnante facade mod Åboulevarden er udført i beton, hvidmalet og støbt mod forskalling af sandblæste, ru brædder. De karakteristiske horisontale lameller foran vinduesbåndene er udført af strengbeton. De havde til formål dels at virke som solafskærmning, dels hindre indblik til opstillingerne i industrilokalerne.

... ejendommens gode stemning er også bevaret

I dag er ejendommen udlejet til forskellige kontorformål samt bar og café i stueetagen, der indgår i det blomstrende byliv langs den nu frilagte Aarhus Å. En fantastisk udsigt via store glaspartier i de enkelte istandsatte kontorlejemål gør lejemålene indbydende med behageligt lysindfald.

Ejendommen kan entreres med elevator eller via fælles trappeopgang fordelt på 6 etager.

Om Ejendommen
Prospekt